pomoc - bouchání zadní nápravy
pomoc - bouchání zadní nápravy
potrebuji poradit,zacaly se mi ze zadni napravy ozyvat strasny rany do karoserie,ktere po case prejdou do ztvrdnuti zadku,ze je to na morskou nemoc a po nejake dobe,je klid,auto jede i zataci jak ma,vetsinou to byva v tomto poradi,ale nekdy se projevi jen nektera ze zavad samostatne.tipuju to na horni ulozeni tlumicu?dik za rady
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
me aktualne boucha zadni ulozeni tlumicu - to jde snadno poznat pokud nekoho kdo posloucha posadis dozadu - u me je to dost slyset ale vetsinou v nizkych rychlostech , kdyz jedu rychle je klid
jinak me ulozeni schani Idaho a nemuze sehnat , budu muset se jit zeptat do toyoty to zas bude shock
u celic to casto delaji silentbloky na zaveseni zadni napravy - hodne lidem se stalo ze to mlatilo dole v " tycich " , to se pak musi vyrobit a napasovat
chce to analyzovat zdroj
jinak me ulozeni schani Idaho a nemuze sehnat , budu muset se jit zeptat do toyoty to zas bude shock
u celic to casto delaji silentbloky na zaveseni zadni napravy - hodne lidem se stalo ze to mlatilo dole v " tycich " , to se pak musi vyrobit a napasovat
chce to analyzovat zdroj
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kelly je ma v nabídce za 662 koncové ceny ( ložiska pruž. vzper monroe ) bohužel je nemají skladem nikde po čr a na tel. dotaz mi odpovedeli to co obvykle "obejdnáme ale nevíme dy to přijde" muj rekord v čekání na takto označenou dodávku je 16měsícu ale musím říci že zatím nejrychleji to zvládli za 4
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
asi bych to dostal k vanocum uvidime podle ceny v toyoteIdaho píše:Kelly je ma v nabídce za 662 koncové ceny ( ložiska pruž. vzper monroe ) bohužel je nemají skladem nikde po čr a na tel. dotaz mi odpovedeli to co obvykle "obejdnáme ale nevíme dy to přijde" muj rekord v čekání na takto označenou dodávku je 16měsícu ale musím říci že zatím nejrychleji to zvládli za 4
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tady je taky
něco: http://www.elitecat.cz
horní uložení zadní za 2.700,-SACHS a ložisko pružný vzpěry??? 7.800,- och och och to snad neni příčinou bouchání.zloději
a teď jako je to snad joke? 700,- kč versus 7.800,- za to samý? tak to je tak na to si dát pořádnýho panáka
ale co je hezký vidět na tý stránce: že je zadní horní uložení totožný pro všechny modely
TOYOTA AVENSIS (_T22_)
TOYOTA CARINA II (_T17_)
TOYOTA CELICA (_T20_)
TOYOTA CELICA (_T18_)
takže na vrakovišti (pro ekology a příznivce recyklace se myslim vždycky něco najde ú)
horní uložení zadní za 2.700,-SACHS a ložisko pružný vzpěry??? 7.800,- och och och to snad neni příčinou bouchání.zloději
a teď jako je to snad joke? 700,- kč versus 7.800,- za to samý? tak to je tak na to si dát pořádnýho panáka
ale co je hezký vidět na tý stránce: že je zadní horní uložení totožný pro všechny modely
TOYOTA AVENSIS (_T22_)
TOYOTA CARINA II (_T17_)
TOYOTA CELICA (_T20_)
TOYOTA CELICA (_T18_)
takže na vrakovišti (pro ekology a příznivce recyklace se myslim vždycky něco najde ú)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dacan> tenhle víkend se nejspíš pokusim zjistit odkud mi leze ten podivnej zvuk z prava v zadu... zkusim ho zaznamenat na minidisc... nebouchá to nijak extrémně, zní to tupě, jako by něco bylo "někde uvolněný už hezkou řádku let" hlavně že to nevrže, a óčividně to neupadne že:lol: a jestli to ducnutí po přejezdu díry-kanálu ozve v interieru víc než v exterieru, tak je jasný že mě tam "lehce" prudí už přes 7 let tenhle pazmek... 700,- dám moc rád, udělá mi to fakt radost nevyčísletelný hodnoty a bude totální tichoučko konečně... no sem hodně zvědavej odkudpak to jde...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
tak carcoolka je uz ze servisu doma,docela jsem s mechanikem nechapali,bylo to jednak horni ulozeni a pak byl uplne v haji levej tlumic,ktery pri predbeznem zkoumani,byl konstatovan jako dobry,byly meneny i tycky stabilizatoru,rikal,ze to nechape,ale pravdepodobne si to asi sedlo na ten stabilizator.holt japonec funguje i bez tlumice .co si dat nekdy mini srazek na strahove,ozvi se a ja prijedu
ex 1,6 sti 1992
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no kdybys videl moje tlumice - a to jsem s nima jezdil - ty uz neplnily zadnou funkci , pri vyndani samozrejme vytek olej a ten vnitrek uplne vylit takze byly totalne v haji ale jezdit se s tim dalo, ted je to o 100%lepsi az na to bouchani horniho ulozeni