Zdravím! Nemá náhodou někdo návod jak zapojit správně do rádia kabel kterým by se dal připojit Mp3 přehrávač? Zkoušel jsem již propojení pomocí takové kazety s kablíkem, ale kvalita zvuku byla dost špatná a kablík mi překážel. Chtěl bych to mít jako na těchto fotkách:
Snad se někdo najde kdo pomůže, jde mi hlavně o co nejvyšší kvalitu zvuku v co nejmenší cenové relaci. Radio mám originál Toyota na kazety, cpát tam nějaké jiné nechci, nevypadalo by to pěkně a akorát by to provokovalo.
No a E-bay kolují čínské mp3 pluginy do Toyot. Staré i nové konektory. Zkusil jsem je do Avensise, Versa i Yarise a hrají dobře. Tak proč to nezkusit. má i jackový vstup, sd/mmc kartu a USB port, takže pohoda. Cena někde u 90USD, což do Toyoty jde. :-DDDDD
Nazdar, má s tím někdo nějaké zkušenosti. Už jsem se na ten bebech díval, ale nic bližšího jsem se nedočetl. Je to tak, jak si představuju, že tam strčíš kartu, nebo flešku a ono to funguje jako mp3 přehrávač se všemi obvyklými funkcemi( hlavně se mi jedná o náhodný výběr skladeb). Chtěl jsem si koupit kazetu s SD slotem, ale nakonec jsem to vzdal, právě k vůli absenci této funkce. Já bych ten slot bechnul místo popelníku a bylo by to po ruce. Stejně mi nikdo v autě nesmí kouřit, protože sám jsem zapřísáhlý nekuřák. Jenom bych potom musel někde zezadu najít ten konektor co se to do něho strká. Napájené by to mělo být přímo z toho rádia, tak by to neměl být problém. Ovládat by se to mělo taky dát s tlačítek na rádiu. Možná?
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
A do rádia asi není nějaká možnost zapojit pouze obyčejný kabel se stereo 3,5 jackem, co? Mě by tento způsob totiž bohatě stačil. Přehrávání písniček by se ovládalo na Mp3 přehrávači a hlasitost na rádiu.
Jde. pokud to ten ovládací prvek MP3 umí, tak funguje i jako AUX vstup.
Jen poznámka k Versu: má starý konektor 5+7 a navíc na ovladači měniče či MP3je ještě zapojený ukazatel spotřeby a teploty a vlastně i display audia, je nutno rozbastlit a zbastlit konektor. Stálo mě to dva pořezané prsty a hodinku práce, doufám, že budete šikovnější )))