K výkonu se zatím nemohu vyjádřit, motor není bohužel v kupě. Nyní se pracuje na stavitelných rozvodových kolech a stále zvažuji jiné vačky. Je to ale o penězích.
Pokud jde o tu kapotu CS, tak až bude zájem o zapůjčení, tak napište.
Milan_La píše:K výkonu se zatím nemohu vyjádřit, motor není bohužel v kupě. Nyní se pracuje na stavitelných rozvodových kolech a stále zvažuji jiné vačky. Je to ale o penězích.
jestli se budeš zbavovat atmo vaček s 3sge (obou) tak mi dej prosím echo mněl bych o ně zájem. díky
Milan_La píše:K výkonu se zatím nemohu vyjádřit, motor není bohužel v kupě. Nyní se pracuje na stavitelných rozvodových kolech a stále zvažuji jiné vačky. Je to ale o penězích.
jestli se budeš zbavovat atmo vaček s 3sge (obou) tak mi dej prosím echo mněl bych o ně zájem. díky
Dobrá, beru na vědomí.
Jinak... viděl někdo z vás přetrženou vačkovou hřídel, když vám automechanik blbec zalepí olejový kanál silikonem a vačkovka se zadře? Kdyžtak pošlu fotky i zničeného rozvodového kola. Řemen to ale přežil.
rozhodl jsem se že se zbavím své sbírky modelů a měl jsem tam zastrčenou jednu hodně raritní celicu fastback (japonský mustang) kdyby měl někdo zájem - kdyby jo tak prosím jen do SZ, už sem moc nechodím
aj postou... aj ak ma tvoj kamos z NM cestu k tebe, tak to mozme spravit... ja si cestu do NM najdem a tie veci su malicke, nieje problem to drzat v aute.. ako rychlo to potrebujes? podla toho aj postou mozem... zabalim a ide to... hm? cena? nieco si povedz.. ja to tu mam len do rezervy a rad pomozem