AE 86 - prosím poraďte!!!

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Kuhnta
Člen Týmu

AE 86 - prosím poraďte!!!

Příspěvek od Kuhnta »

Zdravím,

já začnu na rovinu. Je mi 19, měl sem Mazdu 323 HB 1.5 16V, byl sem šťastnej jak když brácha dostane lego, pak se ale ukázala moje horší stránka a usednul sem za volant pod vlivem piva a chytli mě. Každý si domyslí kde mam asi tak řidičák. teď k tomu best of autu. Do Corolly AE86 Levin sem se zabouch po shlédnutí prvního videa na youtube.com. Od té doby sháním a sháním, ale nedaří se. nejsem bohatej a sem realista, takže hledám levnější kousek, kterej bych dal do kupy za dobu než mi vrátěj papíry(min. rok).

Prosim o radu, kolik si mam zhruba připravit kaček, když to nebude zrovna "voňavka"? mam vůbec šanci sehnat? nemáte náhodou jednu na prodej? Konec konců prosim o jakoukoliv radu nebo zkušenost.

Moc Vám děkuju! :wink:
Prezident
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident »

Je to rarita ale sehnat se dá sleduj foora a něco se časem objeví. obšas i super kus za slušný peníze. já koupil vrak za 30000,- i s nějakejma dílama, ale dá se sehnat i levněji, záleží na co narazíš, jinak tak kolem 70ti už koupíš slušněj kus a pak samozřejmě je cena i mnohem vyšší.
Obrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

No a teď si k té kupní ceně připočti něco mezi 50 až 100 000,- za renovaci. Podle toho v jakém je to stavu nebo jak dobře to chceš udělat. Pak to může být i víc.
Prezident
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident »

no tak to každopádně, já psal jen pořizovací cenu, mě už do auta zahučelo dalších 30 a není to nikde vidět.
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

každá sranda něco stojí.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“