Ps. sraz někde v Praze

... zvládá to až 1GB takže by to mohlo jít najednou..., samozřejmě by asi bylo lepší to někde vystavit nebo se setkat, ale je tu i tahle cesta...
... zvládá to až 1GB takže by to mohlo jít najednou..., samozřejmě by asi bylo lepší to někde vystavit nebo se setkat, ale je tu i tahle cesta...Odkud jsi??arcci píše:já vím, že jsem dost otravnej, ale mohl by jste mi to někdo poslat přes www.YouSendIt.com ?? na adresu arcci@centrum.cz , byl bych velice vděčnej... zvládá to až 1GB takže by to mohlo jít najednou..., samozřejmě by asi bylo lepší to někde vystavit nebo se setkat, ale je tu i tahle cesta...
 , například olej v převodovce je dost divnej..., je to teda verze 2004, možná že 2005 bude lepší .., doufejme..
, například olej v převodovce je dost divnej..., je to teda verze 2004, možná že 2005 bude lepší .., doufejme.. . Pro příklad tady se nepodívám kde je výpustní šroup od převodovky a rozvodovky atd...
. Pro příklad tady se nepodívám kde je výpustní šroup od převodovky a rozvodovky atd...