Veselé vánoce :(

vše ohledně modelové řady Celica
Bozsky.Paja
Navigátor

Příspěvek od Bozsky.Paja »

Dneska sem šel v Budějcích místo zatočení rovně do stojícího auta a člověka u něj....ještě teď mi cvakaj zuby jak to bylo těsný. Jinak tvoje čelda žije v našich srdcích dál, ty buď rád, že jsi celej :)
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Ještě se pro výstrahu připojím, sice celda je celá, ale lidi fakt nemagořte zvlášť takhle na sněhu a tý sračce co je všude, ráno jsem jel do práce, rovinka, jedu celkem pomalu, tak 40 km/h, nicméně i to bylo moc, předběhl mě zadek (ustřelil do protisměru), auto se otočilo asi o 120°, takže jsem se bokem sunul ven ze silnice, zděnej plot se blížil pěkně rychle a auto neovladatelný... celý to bylo docela pomalu ale nešlo to srovnat nic, jak sáňky, no nakonec celda bokem naskočila na obrubík, nasunula se na chodník a úplně se to zastavilo až když se o obrubník zastavila kola na druhý straně auta, no snad metr od tý zdi a čumákem zcela do protisměru.... jsem si málem stříknul popravdě :) Ještě teda prohlídnu zavěšení, kola a tak, ráno na to nebyl moc čas, jen jsem to zběžně ohledal.... ale jako fakt F*U*J, klika že nikdo nejel v protisměru, nikdo nebyl na chodníku a že to vyšlo takhle tip top... :?

Takže fakt klídeček... :wink:
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no to byl dnes mazec to jo... a chci se zeptat kdo měl možnost srovnání v celice 4x4 a s předním náhonem na sněhu při normální jízdě jakej je to pocit jestli to líp znatelně sedí nebo co a jak???
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Ja nemam celdu, ale rollku ve ctyrkolce bohuzel sem si ji na snehu poradne este neuzil, ale hlavni rozdil je asi v tom ze kdyz v zatacce pridas plyn se ti auto nehrne rovne ale nadherne bokem da se to ridit jak plynem tak volantem je to uplne neco jinyho. Ale ja sem toho najezdil pramalo, i kdyz sem do toho blazen. :P :D Jo a na suchu to plati podobne muzes projet tu zatacku podle me rychlejs auto lip sedi proste se hned ten predek neutrhne a mnohem dyl drzi stopu.

Btw s predokolkou sem jezdil se zafirou maminou a to sem este nemel papiry, ale neco malo sem najezdil :twisted: :D
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

tak dnes sme s kennym driftili na jednom gumiplace, mozna pak dam nejake videa na youtube.. Jinak ale uz tam bylo moooc snehu a mooc ledu, tak to stalo za prd, ale vyblbli sme se. Jinak uz mi brzdi vsechny 4 kola, ale taky byla sranda kdyz jsem to zaslapl a zabrdila 2 predni a jedno zadni, sem sel malem do skarpy.. Jinak chovani 4x4 vs predohrab, myslim ze pri normalni jizde je to to same, ale kdyz te neco prekvapi, tak se ze 4kolou z tama lepe dostanes a samozrejme vyjedes tam kam chces a v neposledni rade se s tim da radit :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Odpovědět

Zpět na „Celica“