tak akurat sme po skusobnej jazde.. ale sme si dali len cca 20km... to este ani neide poriadne... ECU bola restartovana... takze to chvilu potrva, kym sa to cele da dohromady tak, ako ma...
poznatok taky, ze doteraz v neutrale, ked som brnkal na plyn, tak hocikedy sa rozsvietil aj oranzovy ekonomer... teraz bez zataze sa nerozsvieti, stale len zelena... jedine ak z volnobeznych otacok, teda od 1000 cca dam plny plyn, tak na chvilku oranzova, zmurkne a hned zelena.. a ked od 1500, tak oranzovu vobec nerozsviti, stale len zelena... samozrejme pod zatazou pod plynom oranzova... takze ekonomer funguje ako ma..
praca to bola pohodicka, budu aj fotky... trosku sme sa zdrzali nastavovanim kapoty a tak... blbostami.. ale prevodovka a cela vymena cca 5 hodin kludnej prace dvaja aj s obedom a varenym vinkom
co sa tyka zrychlenia, zatial nic necitim ale ani som necakal nieco mocky citelne. niesom maly
Svody,..?
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Opět se potvrdila slova Pavo.B že toyota z každého udělá automechanika. ecu si bude rovnat min 400-500km,to je v poho. Jak vidíš sám,když vlastnís know how tak to jde samo. A opět to dopadlo jako s výměnou těsnění. Na jedničku!
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
no trosku ma postrasil starter, lebo idem startovat a nic, len cuk, pastorok sa vytlacil, ale pohyb ziaden... no na druhykrat uz to roztocilo a hned aj nastartovalo... a uz startuje... predsa "ine" zubky, asi sa to trosku seklo, nieco o nieco, ale uz to je fajn.
ano, vlastne vedomosti su good
ano, vlastne vedomosti su good
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele: