Pomoc pred koupí 6.gen GT
- Praetorian
- Řidič
Pomoc pred koupí 6.gen GT
Zdravim! Chystam se ke koupi a pozadal bych vas o rady a postrehy. Dlouho sleduju tuto Celdu http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6520674 . Vim ze je tam jiz delsi cas a zlevnili ji z temer 200tis. Co tam pisou je ideal-serviska,r.v.99, GT, temer nic najeto... nemam vsak zadne zkusenosti s vozy z Italie. Urcite se nan pojedem mrknout. neznate prosim nekdo tento vuz? Pokud by jste nekdo vedel jeste o jine solidni dekuji predem! mobile, autoscount, sportovnivozy, sauto,ebay cz i de...projizdim rok temer denne!:D
Čelda 98'' GT (SS)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
vypada dobre, ja bych se zkusil s nekym tady domluvit kdo je z okoli znojma aby se na ni nekdo znalej jel treba za poplatek s tebou podivat pokud si nejses jistej
jinak auta z italie nekdy byvaji dost znicene hlavne vzhledove ale tato nevypada , servisku si prohlidni jestli je vse jak ma byt
jinak auta z italie nekdy byvaji dost znicene hlavne vzhledove ale tato nevypada , servisku si prohlidni jestli je vse jak ma byt
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Praetorian
- Řidič
Dekuji za rady! Chci se zeptat s ohledem na tu neverohodnost servisek: je mozne nejakym zpusobem ve smlouve zajistit ze co ja vim auto neni bourane a ze ma jen ty a ty vady...nejsem z oboru tak netusim zda to neni nesmysl ale je mi jasne ze pokud v te smlouve je zaneseno to ze stav odpovida stari vozidla tak se niceho nedovolam ze? dle mne je dulezite aby motor a spodek byl ok a nebyla bourana...nejak moc. Zkusene oko toho asi dost pozna...
Čelda 98'' GT (SS)
Většina Celic ja bouraná, já viděl jen málo takových které byly netknuté.Otázkou jak je udělaná a jaká byla rána.Malé rány jsem se nikdy nebál vždyť to je už ,,babička" taky a dá se udělat a není to k technické vadě.Zdali byla lakována se dá zjistit přistrojem v každém lepším servisu ho maj a když máš nejakého známého tak ho pujčí na ten den.Vem sebou někoho kdo tomu rozumí pokuď nejsi z oboru.A počítej že do toho auta nasypeš další peníze k svému obrazu když ho budeš dávat.-viz můj příklad a to auto bylo už dost k mému obrazu.Na servisku nehleď ,vždy na stav se radši koukni ten je rouhodující.Ne věk,ne km- ty jsou téměž vždy stočené.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ze smlouvy nezjistíš ani nezajistíš nic... jakoupil auto ve značkovce téže znacky, serviska naposledy vyplnená snad 15dní před prodejem v tom samém servise a podle ní tam byl vuz servisován celou dobu od koupi nového ..
poslední záznam v servisce byl tedy 15dní před prodejem a stav tacha 180tis +- souhlasilo to. po roce delám rozvody , sundám dekl a zezadu deklu ( zevnitř ) naslepenej papír se zánamem o výmene rozvodu v 365tis km.. datum necitelné
pedályneohrabané ( tak nrmálne ) proste vse vypadalo tak jak na uvádený stav melo..
to že to je nebourané a má to skutečný stav km ti nikdo nikdy nezaručí at to vypadá sebelíp. pár aut sem prodal /koupil a taky s enenchám tak lehce nachytat ale tohle byla fakt vonafka
poslední záznam v servisce byl tedy 15dní před prodejem a stav tacha 180tis +- souhlasilo to. po roce delám rozvody , sundám dekl a zezadu deklu ( zevnitř ) naslepenej papír se zánamem o výmene rozvodu v 365tis km.. datum necitelné
pedályneohrabané ( tak nrmálne ) proste vse vypadalo tak jak na uvádený stav melo..
to že to je nebourané a má to skutečný stav km ti nikdo nikdy nezaručí at to vypadá sebelíp. pár aut sem prodal /koupil a taky s enenchám tak lehce nachytat ale tohle byla fakt vonafka
- jirka howard
- Člen Týmu
to celica
s temi nazory nezbyva nez souhlasit, reknu ti jenom dve veci, 1.) autu dovezeneho z Italie bych se vyhnul sirokym obloukem (pokud si ho tedy nedovezes sam osobne a primo z It, zadny reimport pres Nemecko), a 2.) s timhle bazarem a jeho majiteli mame obvzlast spatnou zkusenost (jel jsem tam s kamaradem predloni, vyhlednul si tam Xantii v "perfektnim stavu", nafocena skvele, po telefonu super, ale kdyz jsme tam po 300km dojeli, tak to byl "pelech" neskutecnej a jednani naprosto otresny)
noo na foto vyzera celkom zachovalo..alee samozrejme treba vidiet osobne
len v kratkosti moj nazor na auta z IT..2 roky dozadu som doviezol Hondu civic z nemecka ktora bola predtym z talianska..a auto z talianska bych uz nechcel ani vidiet...ked som casom zistoval co vsetko tomu je..aby som to dal do normalneho stavu tak tam boli investicie cez 50 000SK ale tak ako sa hovori za malo penazi malo muziky..PS (v taliansku su majitela vozidiel len takzvany BUV - t.j.bezny uzivatel vozidla) raz za zivot naleju do auta olej a potom natom robia 10tky-tisic..kilometrov
len v kratkosti moj nazor na auta z IT..2 roky dozadu som doviezol Hondu civic z nemecka ktora bola predtym z talianska..a auto z talianska bych uz nechcel ani vidiet...ked som casom zistoval co vsetko tomu je..aby som to dal do normalneho stavu tak tam boli investicie cez 50 000SK ale tak ako sa hovori za malo penazi malo muziky..PS (v taliansku su majitela vozidiel len takzvany BUV - t.j.bezny uzivatel vozidla) raz za zivot naleju do auta olej a potom natom robia 10tky-tisic..kilometrov
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ale tak treba muze natrefit na dobry kousek... na fotkach fakt nevypada zle... ale chce to tam jet s nakym mechosem...
- Praetorian
- Řidič
Dobrá! Tímto oficiálně žádám a prosím že jestli by tu byl někdo tak laskavý a ochotný se na ni (nejlepe mistni...) dojit podivat a stacilo by ï jen nezavazne prohlednout a pripadne i napr. mobilem vyfotit opravdu moc by mi to pomohlo! na pripadnych podminkach se muzeme domluvit... Pro LUKAS87 : mrkni se prosim do soukromych zpráv!
Čelda 98'' GT (SS)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já mám již druhé auto z Itálie s jsem nad míru spokojen,...vše bez problemů a žádná závada,..jen tam liju benzín a měním olej,..
Ono to takhle obecně vůbec nelze říci.
Je to vyloženě kus od kusu,..a je třeba to detailně zkontrolovat,...se skrytými vadami ovšem nelze nic dělat, ale již dle zevnějšku toho lze o střevech docela dost zjistit,..
Je to vyloženě kus od kusu,..a je třeba to detailně zkontrolovat,...se skrytými vadami ovšem nelze nic dělat, ale již dle zevnějšku toho lze o střevech docela dost zjistit,..
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Presne tak , btw. kolik lidi u nas je stejny jako ti spatni italove co huntuji autaArnieGT píše:Já mám již druhé auto z Itálie s jsem nad míru spokojen,...vše bez problemů a žádná závada,..jen tam liju benzín a měním olej,..
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Tak nějak mě leží v hlavě tenhle inzerát... Po celice sem vždycky pokukoval, no a i když má tahle podle mě vyšší cenu, tak sem dokonce začal uvažovat o obměně.
Vím, že toyota je toyota, ale tak by mě zajímalo, i když vím, že kdybych prohlídnul fórum, že bych se všechno dozvěděl, co tak na tom autě může odcházet a tak. Jako takovej přehled, třeba i pro někoho, kdo nad ní uvažuje jako já... Díky předem.
Vím, že toyota je toyota, ale tak by mě zajímalo, i když vím, že kdybych prohlídnul fórum, že bych se všechno dozvěděl, co tak na tom autě může odcházet a tak. Jako takovej přehled, třeba i pro někoho, kdo nad ní uvažuje jako já... Díky předem.
Holomek!
Nemá nižší cenu a divím se že za ní chce podle toho jak vypadá jen tolik. za ty peníze bych ji bral určitě kdybych neměl svou modrou príšeru.Jen vem že mně novej lak na streše/musela se komplet odstrojit zevnitř:-( , vyndat prědní okno atd. a srovnat po padlém kusu ledu když to bylo nahouby uděláno dle dopátrání už je to ale jedno/+ kapota kamínky , nárazník přední kamínky a leštení do doladění + klempíř na obouchané ,,boule" od lidí u obchoďáků- drobnosti stáli 1/4 ceny toho auta:-( tak a teď ti přijde že ta cena je veliká.Ach jo je krásně černá a já černou můžu.Ber jí pokuď je motor OK.
Nějaké ty auta doma jsou.