TECE CHLADIC...MUZU TAM NALEJT.....
- Čičola Petr
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Čičola Petr
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hliník můžeš krásně zadělat cínem, taky mi tekl olejovej chladič(ta trubka k němu, mylsim že to je z bronzu), taxem to pájkou zaletovalPavo.B. píše:ja sem jednou zadelaval kus olejovyho chladice ( samo. hlinik ) kovem v tube ( nevim presne jak se to jmenovalo) a v pohode to drzi
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
jde o to ze jsem zjistila ze mi tece vodni pumpa, ale ne tesnenim, proste dosluhuje, rozvody i s pumpou budu menit tak za mesic, tak to chci ted jen zatesnit, koupila jsem takovy prasek co se nasype do chladice a zatesni to veskere netesnosti v chl. systemu, je to vyzkousene, pomuze to, ale vymenu to jen oddali
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Táta se určitě nebude zlobit ale bonznu to na něj někdy před letoucími měl ve firmě stařičkého Golfa 1.6 D.Už byl téměř chudáček na odpis a začal mu protékat chladič crnkal cvrnkal tak se táta do jinak se nezahřívajícího motoru který chodil na svoje léta a km dobře rozhodl v rámci šetřící teorie dát tesnící,,tmel"/to rovnou tam mohl nalejt vajíčko s moukou/ a odedne kdy to tam nalil se začal motor nahřívat.Mohla to být jen pomyslná kapička do hrobu již motoru před smrtí ale byla./Promiň táto /Asi tak Leni.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.