nase maximalky
No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemyBRunner píše:Díky za pochvalu. Nahoď taky někam foto té svojí. Už nás tu moc nejezdí :-/SeeJ. píše:BRunner
ůžasná,..to fakt gratuluju
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
z bejvalý Celdy 1,6 sem dostal max 190, dál už se jí moc nechtělo a mě už vůbec ne, až na velkej hukot od okýnek se to dalo vydržet, se stavajíví celdou sem dal zatim něco přez 210(na 4ku) a to ještě jen kvůli tomu že sem se potřeboval dostat k omezovači, ale to co se v autě dělo bylo něco šílenýho, motor řve jak střelená svině a kolem těch zpropadenejch bezrámovejch okýnek fučí jak kdyby venku bylo tornádo, po dálnici fakt nejezdim víc jak 160(spíš normálka 130) už kvůi tomu hluku, o spotřebě ani nemluvim Neodpustim si rejpnutí že to jakou maximálku má moje auto je mi celkem putna pokud je to apson 170-180(pro klidný dálniční cestování), protože jet rychle na rovince(neřikejte že Vmax někdo zkoušel v serpentýnách? ) umí každej blbec radši si zajezdim někde na oblibenym kusu silnice
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Červená sestřička Taky moc pěkná. No s tou korozí je to opruz. Když už v tom budeš tak mrkni pod zadní boční plasty v kufru, na sváry podběhů a uložení tlumičů. Tam jsem letos koukal je chycená i ta moje (stejně jako všechny ostatní a Supry atd.). Taky půjde na jaře pod kudlu eee céóčko...SeeJ. píše: No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemy
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na tomhle se mi nejvíce líbí ta svítící kontrolka ECONOMY , ale jinak jede slušně
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A jo jsem myslel že svítí zeleně, ale asi jsem barvoslepý,...plamen píše:arnie:kontrolku economi nejak neresim uz sem si na ni nejak zvykl
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
Už jsem koukal, nevypadá to zle, je to minimálně, ale i tak se to bude muset udělatBRunner píše:Červená sestřička Taky moc pěkná. No s tou korozí je to opruz. Když už v tom budeš tak mrkni pod zadní boční plasty v kufru, na sváry podběhů a uložení tlumičů. Tam jsem letos koukal je chycená i ta moje (stejně jako všechny ostatní a Supry atd.). Taky půjde na jaře pod kudlu eee céóčko...SeeJ. píše: No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemy
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
E10 4E-FE rovina 190 tachometrových (175 GPS), z kopce tachometrových 200 (otáčkoměr přesně 6t ot). Kromě zvuku vytočenýho motoru žádný nestandartní zvuky ani známky nestability. Zato s rodičákem (E12 3zz-fe) sem to nad 190 tachometrových nehnal a tam fučelo kolem oken až až. Jo holt dřív se auta dělaly poctivější....
Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.
Lahůdka na závěr, multikára, tu co mám jako avartar, rovina 55, kopec 80
a málem bych zapoměl, litrová corsa 150 na rovině, 160 z kopce
Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.
Lahůdka na závěr, multikára, tu co mám jako avartar, rovina 55, kopec 80
a málem bych zapoměl, litrová corsa 150 na rovině, 160 z kopce
Holomek!
Kolik točí ta cbr,kolik má PS?Sem měl Aprilii af1 125 ta měla 25koní,vysokootáčkovej motor 11000ot.Nikdy sem max nezkoušel,ale 150 na rovině jela v poho,Předchozí majitel s ní prej jel 170.Rampa89 píše: Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.
Byl to 4-takt, točilo to 12,5 tisíce na omezovaču, 13 koní, 9,7 kW, víc se z toho dostat ani nedalo, leda 4 ventilová hlava nebo přeplňování. Hlavní výhoda ale byla, že sem se nikdy nedostal nad 4 litry se spotřebou, mohl sem s tím jezdit jak prase a brala si tak 3-3,5 l/100km. Už ji ale nemám, jak sem naboural auto, tak sem ji musel prodat, abych mohl koupit další, takže už rok je ze mě čistě plechovkář , ale snad se v blízké době zadaří.Thomas CZ píše:Kolik točí ta cbr,kolik má PS?Sem měl Aprilii af1 125 ta měla 25koní,vysokootáčkovej motor 11000ot.Nikdy sem max nezkoušel,ale 150 na rovině jela v poho,Předchozí majitel s ní prej jel 170.Rampa89 píše: Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.
Holomek!
no moto je ina kava... teraz sice neaktualne, aby sme sli nakamerovat maximalku, ale tak YZF-R6 2008rocnik... tak na 3ku 210, 4ka, 5ka, 6ka....fakt nieje kedy sledovat tachac...ale viac nez 260 som este nesiel... predsa su to 2kolesa..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300