Anténa

vše ohledně modelové řady Celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Anténa

Příspěvek od garfielld »

Nevíte náhodou za kolik se dá sehnat ta fajnová vyjížděcí anténa která mi vydržela asi 2tejdny?:) zařvala v ní totiž ta plastová struna co to vytahuje :huh: nebo jestli ste to někdo nezkoušeli nějak opravit, popřípadě sehnat jen tu strunu
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

mne sice antena funguje ale zadrhava sa, tak so ju odpojil, tym ze som vybral poistku. Radio funguje aj tak a aaspon ma nebuzeruje to neustale vyliezanie anteny pri startoch
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

Ja som raz takú videl stála okolo 1300Sk,videl som to v nejakej mototechne
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

To že de odpojit to zasouvání sem taky zjistli, jenže se bojim že by mi jí za chvíli někdo ulomil nebo ohnul a to tý svojí nemůžu udělat, prozatim tam mám jinou ant. ale vypadá otřesně a má ještě horší signál:) a jestli je fakt tak levná tak to je bomba, já čekal daleko víc:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

antenna

Příspěvek od micron »

Vyjížděcí anteny jsou na 2 věci... na hovno a na hovno :oops:

Nejlepší je gumová (ohebná) -nedá se zlomit a dá se s ní i dobře švihat- bolí to jak obuškem + nejzábavnější je v mrazu... když ztuhne v ohlým stavu heh a pak se postupně narovnává- bomba, maj je občas na benzínkách za pár šlupek. :P
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: antenna

Příspěvek od garfielld »

micron píše:Vyjížděcí anteny jsou na 2 věci... na hovno a na hovno :oops:

Nejlepší je gumová (ohebná) -nedá se zlomit a dá se s ní i dobře švihat- bolí to jak obuškem + nejzábavnější je v mrazu... když ztuhne v ohlým stavu heh a pak se postupně narovnává- bomba, maj je občas na benzínkách za pár šlupek. :P
Nic proti, ale jednou už tam ta anténa byla tak tam bude zase. Je sice fakt že sní asi nikoho nepřetáhnu, ale to mi netankuje. Se mi to prostě hrozně líbí když otočim klíčkem a slyšim bzzz... a najednou je venku :D To co mi radíš je skoro stejný jako kdybych se měl zbavit mrkaček (nic proti CS), ale to bych si nekupoval Celicu, nebo aspoň ne 5. a starší gen.
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

an+ten

Příspěvek od micron »

Mno, tak si to povíme až bude -20 st celsia, jestli uslyšíš bzzz :lol: nebo jen bzzzzzzzzz a nic nevyjede a cely se to podela again and again 8) ale jinak nic proti bzzz :wink: nech se překvapit
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Fito
Člen Týmu

Re: Anténa

Příspěvek od Fito »

garfielld píše:Nevíte náhodou za kolik se dá sehnat ta fajnová vyjížděcí anténa která mi vydržela asi 2tejdny?:) zařvala v ní totiž ta plastová struna co to vytahuje :huh: nebo jestli ste to někdo nezkoušeli nějak opravit, popřípadě sehnat jen tu strunu
Nic si z toho nerob, mne to tiez zacalo najprv blbnut a teraz to nende vobec :? ale wakee ma pravdu. Zasunul som ju rucne, signal ostal rovnaki, neruseni a nikto ti ju nezlomi :wink: Hmmm??
Toyota Celica Sti 1.6, ST 180
r.v. 1990, 4A-FE, 77kw/105k
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: antenna

Příspěvek od Beaver »

micron píše:Vyjížděcí anteny jsou na 2 věci... na hovno a na hovno :oops:

Mě funguje v pohodě a i když mi pár lidí tvrdilo jakej je zasouvací anténa přežitek, tak mě se to líbí :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

možná přežitek ale pěknej :)už mám jinou a zase dělám bzzzz.... :lol:
Obrázek
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Já bych normální anténu asi nechtel. Proooc? Musel bych ji odsroubovavat a nedelala by bzzzzz. Chyba. To se mi stalo v mycce vcera, ze jsem zapomnel zapnute radio a vzhledem k me nelibosti uzavrenych prostoru...hura z te myci krabice ven! Meli jste videt ten boj, nez jsem se v bezici mycce dostal dovnitr auta a vypnul radio, aby se ta zatracena antena schovala :lol:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

zdravím,
prut do bzzz antény se dá sehnat jako originální náhradní díl, je lepší objednat nový prut, protože táhlo je z plastu a starší opět brzy přestane fungovat. Nahoře na anténě se odšroubuje matka kolem prutu a za spolupráce autorádia (zapínání, vypínání) se prut přehodí, pak už jen čas od času trochu namazat a celkem to funguje bez problémů.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

myčka

Příspěvek od micron »

heh dobrá akce Tygře... já tu svojí gumovou ani nemusim sundavat, je totiž dost ohebná a kartáče s ní ani nehnou -doporučuju :P
ObrázekObrázekObrázek
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

Před pár měsícama sem taky řešil problém s automatickou anténou, ňákej hňup mi ju večer ve městě vyškub a odnes, tak sem koupil za dvojku novou, přestala fungovat za tejden :D tak sem si dal kutilskej víkend, použil sem prut z nové a motorek z originální a šlape perfektně, jen škoda, že prut se samostatně neprodává.
Řešili jsme to i se známýma a došli sme k tomu, že ty levný (da se i od 1400,- Kč) s plastovýma vnitřnostma nikdy nevydrží, chce to plácnout se přes kapsu a koupit kolem 5000,-, ty už nezlobí (jinak originál toyota na T20 stojí 7000,- Kč)
a jen tak BTW, děsně se mi líbí, jak na T20 trčí anténa šikmo do zadu, to se jim fakt povedlo :) (......... a vlastně i zbytek auta :))
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

a co třeba tohle

Příspěvek od micron »

SAMURAI antena ... líbí? kde to ale u nás sehnat??? pozor, je ostrá, píchá, ale možná se dá použít i v sebe obraně :lol:

http://www.autostyle.nl/images/pimages/_720929.GIF
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“