Svody,..?
No jo Honzi kdo jiný by to měl vědět líp když to bereš od nich tak se mi pak koukni na moji kde něco maj a hlavně asi ti bud volat ohledně těch EBC ale s tím že bychom to aplikovali na předek na SS nápravu kterou vyndám z tý bouračky a na ty 2 pístky co jsou na ní a tam jsou jiné desky jak na tý moji co jsem onehdá rešili a mám je dosud v krabicích netknuté :lol: vidíš alespoň jak hezky klidně jezdím :lol: Já ti pak zavolám.Jinak díky Libore za rady taky jsem si o službě jen tak něco četl.Jinak na 6G Celicu toho moc není a je to hroznýho zhánění i co se týče svodů a všech dalších serepetiček.Hezkej novej rok kluci.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
[quote="Raimok"]Doky...tak koukám, že se tvé plány začínají rozhejbávat [/quo]
"Třicet korun sem, třicet korun tam, ti doktoři se ale maj."
Srandu si dělám, ale kdyby se někdy ke mě náhodou dostali peníze to byste teprv viděli věci
"Třicet korun sem, třicet korun tam, ti doktoři se ale maj."
Srandu si dělám, ale kdyby se někdy ke mě náhodou dostali peníze to byste teprv viděli věci
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi po 3týdnech laborovaní se sériovou ecu 4a-ge podařilo vyřadit omezovač otáček a fuel cut. pomocí potenciometru připojeného na teplotní čidlo motoru jsem začal v 4500 obohacovat směs. Při 8130ot/min (podle osciloskopu) začalo vynechávat zapalování. Energie jiskry poklesla pod 15kV. indukcni zapalování tedy pro 11000ot/min naprosto nevhodné. Budu ho muset nahradit kapacitním zapalováním.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Směs obohatis velice jednoduše. najdi si čidlo teploty motoru pro ecu,střihni ten zelený signální vodič. Mezi něj vlož potenciometr 1.25W 0-2000ohm. V podstatě jednotku donutis jet jakoby na sytic. Nemusíš se ničeho bát i při nejvyšším odporu bude s.poměr směsi 10:1. To je takový rychlý čiptuning.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na podobném principu fungují různé "power box". V podstatě jediná nevýhoda je u tohoto řešení bohatá směs. Jednotka si myslí že motor je studený a funguje v režimu "open loop". Čili jede v režimu akcelerace nebo sytic. Při každém z nich jede podle pevně dané mapy. A dále pokud by jsi to používal dlouhodobě,docházelo by v řádu tisíců km k většímu opotřebení motoru. Takže pokud to použijes třeba na 10min tak se nic neděje. U 3s by to mohlo přinést nárůst cca 5-7hp.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jinak k tomu 4a,tak to že začalo vynechávat zapalování je normální. Použití zapalování tohoto typu je omezeno 8000ot/min v podstatě na jakémkoli motoru. To už mě učili ve škole. Mě zajímá do kolika otáček půjde na sériových vackach až vyměním zapalování. Proto jsem vyřadil omezovač.
rozumiem... uz som si inak precital z tej stranky co to o spalovani zmesi.. ze lambda rovna sa 1 je naj... takze to by bola bohatsia zmes, viac paliva. kolko to potom asi vychadza? 0,9? takze tam staci vlozit ten potenciomer, ktory v normalnej prevazdke proste na nulovu hodnotu a ked chcem mierne zvysit vykon, nastavim ho v mot priestore tak, aby oblbol ecu, ze je motor studeny. to je vsetko?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
IS 300
a pri zvysovani otacok sa nebojis, ze ventili nestihnut to, co stihaju pri mensich otackach? cim zvysujes otacky? ci len klasicky ako keby pridanim plynu? akurat ze obmedzovac nezapne? ake je to kapacitne zapalovanie?
kde sa pouziva? 3s-ge ma ake zapalovanie? predpokladam indukcne.
kde sa pouziva? 3s-ge ma ake zapalovanie? predpokladam indukcne.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
IS 300
IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ano všecko. Učís se rychle.gabko24 píše:rozumiem... uz som si inak precital z tej stranky co to o spalovani zmesi.. ze lambda rovna sa 1 je naj... takze to by bola bohatsia zmes, viac paliva. kolko to potom asi vychadza? 0,9? takze tam staci vlozit ten potenciomer, ktory v normalnej prevazdke proste na nulovu hodnotu a ked chcem mierne zvysit vykon, nastavim ho v mot priestore tak, aby oblbol ecu, ze je motor studeny. to je vsetko?