KAPACITA NADRZE U E9
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
KAPACITA NADRZE U E9
ahoj chci se zeptat jak velkou ma nadrz corolla 1.6 16v 77kw 3dver dekuji
ex:corolla e9 1,6 16v
akt:corolla e9 1,6 GTI
akt:corolla e9 1,6 GTI
v manualu (http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=536) se pise, ze 50 l.
Nejdriv se mi to nejak nezdalo, protoze se mi nikdy nepodarilo natankovat vic nez 35, ale az nedavno jsem zjistil, ze raficka ukazatele dokaze jit cca pul centimetru pod dolni carku -- do Hradce postavili dalnici, ale benzinky tam zatim nejsou
Pri te prilezitosti jsem se taky presvedcil, ze mi funguje i kontrolka paliva v nadrzi, predtim jsem vzdycky radeji natankoval uz kdyz se raficka blizila dolni rysce, takze na kontrolku ani nedoslo.
(mam 1.3XLi a palubku bez otackomeru, takze asi jinou, nez davaji do 1.6, treba tam to ukazuje lepe)
Nejdriv se mi to nejak nezdalo, protoze se mi nikdy nepodarilo natankovat vic nez 35, ale az nedavno jsem zjistil, ze raficka ukazatele dokaze jit cca pul centimetru pod dolni carku -- do Hradce postavili dalnici, ale benzinky tam zatim nejsou

(mam 1.3XLi a palubku bez otackomeru, takze asi jinou, nez davaji do 1.6, treba tam to ukazuje lepe)
OBSAH NÁDRŽE
MĚL JSEM E9 1,6 LB JE PRAVDOU, ŽE RUČIČKA PALIVOMĚRU JDE ASI 5MM POD POSLEDNÍ RYSKU, ALE JSEM PŘESVĚDČEN, ŽE NÁDŽ NENÍ VĚTŠÍ JAK 40 MAX.42 LITRŮ, JEZDÍM DOST PRAVIDELNĚ TRASU LIBERECE BERN A KDYZ JSEM NATANKOVAL V NÝŘANECH AŽ DO HRDLA NA NĚMECKO ŠVÝCARSKÝCH HRANICÍCH JSEM DOTANKOVÁVAL CCA 36-40 LITRŮ DLE ZPŮSOBU JÍZDY A RUČIČKA ÚPLNĚ LEŽELA DOLE A HLADOVÝ OKO SVÍTILO OSTO ŠEST TAKŽE MĚ TO STÁLE UTVRZUJE V ÚDAJI OKOLO MAX.40 LITRŮ VÍM ŽE E10 A E11 MĚLI NÁDRŽ NA 50 LITRŮ ALE E9 ASI JEN NA 40?? NIKDY JSEM TO NEZJISTIL
- enikybeniky
- Řidič
Jak jsem psal již jinde, tak mě se v E9 1.3i podařilo po tom, co mi auto chcíplo kvůli nedostatku benzínu, nalejt 5-litrovej kanystr a pak dotankovat "do plný" nějakých 42 - 43 litrů benzínu, takže ta 50-ka by to mohla být, kdybych se nebál vytečení z nádrže. Otázkou taky je, kolik tam toho ještě zůstalo, na co už čerpadlo nedosáhlo... Ale je to rozhodně víc než těch 40 litrů.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP

Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP