konstrukčně skoro shodné motory. Mluvím o konstrukci,ne objemu.SeeJ. píše:Já vím, ale já mám 4A-GEgabko24 píše:dakujem, ale to je seriova 3S-GE
Potrebuju radu ohledne vyfuku..
a este jedno
http://www.youtube.com/watch?v=T6sPfUAo9bU
takyto mam zvuk s koncovim tlmicom monti motorsport
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
Co to? ty si měl poodevřené dveře? jinak dobrý nogabko24 píše:a este jedno
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
No já si to myslel tak snad tu záhadu vyřešíšgabko24 píše:nie nie, to som tu riesil tiez ten problem, este som sa ktomu nedostal, skvely postreh inak... proste mi to uz tyzden svieti nonstop.. no dnes som sa stym nechcel hrat, zajtra to pozriem, preco to hafruje
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Pokud jsi to ještě nepochopil, tak jsme tady abychom si navzájem poradili a ne abychom se posmívali, nedejbože uráželi.Celi-johnny píše:no rypnete si:D
Jen se Ti tady každý snaží vysvětlit že ty peníze, které do toho chceš investovat je třeba lepčí si odložit a vrazit do něčeho lepšípo,....nejlépe do technického stavu, popřípadě nových kol, nebo cokoli co autu pomůže ať už v "Tuningu" nebo "stylingu", pokud jsi ovšech ochoten investovat do toho jen pro zvuk, tak je to tvoje volba.
Znám spoustu takzvaných "Tunerů" u Ostravska co mají káry které je slyšet na hony daleko za kterýma se každý otočí, (se smíchem) ale jen proto že jsou prorezlé a nebo že jim to za kopcem zdechne a nejde nastartovat, hlavně že to má nalepené spoustu kravin a dělá to pořádný rachot.
Tímn nechci snad říct že do tehle skupiny patříš a doufám že ani nebudeš,...jen si prostě říkám, ale časem na to většinou každý dojde, že memí nad to když se můžeš na auto spolehnout že Tě nevyšplouchne když potřebuješ jet, než aby to mělo skvělý zvuk aale vymlácené poloosy,...
Jen o tom trochu pouvažuj,...Chtěl jsi radu a taky jsi ji dostal tak ji přijmi jak ji podáváme (Ber nebo nech být) Na otázku dostals odpověď
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tak ja ted mam obdobi kdy delam vyfuk.. takze kdyz uz davam nove svody, nechavam si zavarit ten posledni kloub ve vyfuku takovy ten spojovaci ze ktereho mi profukuje tak udelam i rezonator.. pozdeji se uz k vyfuku nedostanu..vis co.. za mesic to pak treba bude dalsi cast treba rozvody... atd atd
Celi-Jonny já jsem už asi trocha starší jako ty - posuzuju podle přízpěvků které jsi napsal.Mylím že mi nezbejvá jen souhlasit s názorem např. Arnie GT/který měl jednu z nej 6G a staral se o ní/ a například Libora.Musísš si uvědomit jak staré auto máš s jakým motorem a co budeš dělat s tím vším.Zvuk je to poslední nač se zaměřuj, udělej v prvém řade všechno co se týče věcí ať ti to brzdí, startuje a nenechá tě to na ,,holičkách.Když máš problém s výfukovýn traktem tak ho zrepasuj ale do série a dej si tam když to chceš mít,, uřvalý" třeba koncovej tlumič ten nadělá ,,hodně" parády a nejmíň uškodí.Máš a teď se neurážej ještě takové dotazy které by spíše vyžadovali pár večerů si sednout nad knížky něco si pročíst ohledně technických možností, repase motorů jejich úprav a pak s těma informacema něco dělat.Chápu že člověk který má dejme tomu jinej obor to nemusí vědět a proto se podle mně snažej i kluci z fóra být ještě mírnější, koukni na mně já jsem povoláním úplně mimo ale základy jsem si koukal.Nikdy nebudu toho vědět o motorech jak Idaho, Libor atd. ale oni nemají zájem ti poradit špatně.Jsou to rady zadarmo a šetrej ti kluci penízky, věř mi.Vem radši přítelkyni na dobrou večeři a nedávej peníze na reklamní rezonátor.Když se koukneš i na jiné přízpěvky od kluků i mně a koukneš i na jejich auta moc pochopíš.Většinou ti dávali opovědi kluci který mají své auta jako výzvu a radost.Prosím zkus si něco nastudovat a pak se dozvíš více a budeš i váženejším členem fóra .Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
- yeepla
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Máš naprostou pravdu, ale zase musíš uznat, že někeří ti kluci 18-letí nemají prostě na auto které je nějak '' lepší''. A jsou prostě rádi že jim otec dal favorita nebo škodověnku a jezdí... Postupně se chcou lišit(obzvášť mladí kluci) a vezmou vrtačku a udělají dírku(zvětšujou a zvětšujou) až to má pro ně ten ''optimální zvuk'':D...Tímhle se nechci někoho dotknout ...můj názorArnieGT píše:Pokud jsi to ještě nepochopil, tak jsme tady abychom si navzájem poradili a ne abychom se posmívali, nedejbože uráželi.Celi-johnny píše:no rypnete si:D
Jen se Ti tady každý snaží vysvětlit že ty peníze, které do toho chceš investovat je třeba lepčí si odložit a vrazit do něčeho lepšípo,....nejlépe do technického stavu, popřípadě nových kol, nebo cokoli co autu pomůže ať už v "Tuningu" nebo "stylingu", pokud jsi ovšech ochoten investovat do toho jen pro zvuk, tak je to tvoje volba.
Znám spoustu takzvaných "Tunerů" u Ostravska co mají káry které je slyšet na hony daleko za kterýma se každý otočí, (se smíchem) ale jen proto že jsou prorezlé a nebo že jim to za kopcem zdechne a nejde nastartovat, hlavně že to má nalepené spoustu kravin a dělá to pořádný rachot.
Tímn nechci snad říct že do tehle skupiny patříš a doufám že ani nebudeš,...jen si prostě říkám, ale časem na to většinou každý dojde, že memí nad to když se můžeš na auto spolehnout že Tě nevyšplouchne když potřebuješ jet, než aby to mělo skvělý zvuk aale vymlácené poloosy,...
Jen o tom trochu pouvažuj,...Chtěl jsi radu a taky jsi ji dostal tak ji přijmi jak ji podáváme (Ber nebo nech být) Na otázku dostals odpověď
PS: nechte mě žít
Toyota Celica GT r.v 2002
J & J = JAYJAY
J & J = JAYJAY
Ale vždyť o tom to je co nejdřív tyhlety kluky kterí jsou rádi za každou drobnost dostat tam kde jim to bude prinášet užitek.Viz přítelkyn syn.V podstatě by jste mě ukamenovali že si vysnil Rapida a já ho v tom podpořil-nejenom že jsem mu ho koupil, dal udělat komplet ,,novej"motor se střevama z felicie ale i komplet brzdy do osledního šroubku. Snad u Vás neklesnu že jsem mu doprál ne Toyotu ale klasickou českou vysněnou hračku mladého kluka který ještě studuje - taky jsem ji chtěl.Ten kluk si to auto dává do pořádku pořád má z toho radost a teď něco dává ho do původního stavu žádnej tuning , žádnej tuzing prostě Kvasiny origoš.A to má sečtělé všechny tuningové časopisy a je vyučenej klempíř a má přehled a vyzná se v technice.Ten motor dám za něj krk mu jede líp jak kterýkoliv z feldy až jsem byl překvapenej, kluk neblbne pečuje o něj a je za nej vděčnej.O tom to je když kluk si začne vážit to co má a snaží se to dát do pořádku, například to auto ví že je neprodejné ale má ho rád a pochopil že jen jako veterán již bude mít cenu v budoucnu né jako tuzingová kára ze spojlerem z hliníku a nálepkama po bocích.A jednou si koupí třeba Mustanga ale už vždy si bude věci vážit a tím Mustangem se odliší dokonale od tátů v kombících s motorem HTP a koulí na přívěs.Určitě jsem se kluci všichni pochopili.Tady jdo o to si pomoci!P.S.neukamenuju tě Yeepla
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Doky: nikdo tě za to bít nebude neboj. Nedávno jsem skládal motor pro 110R z roku 67. 1500ccm,330 vačky,dva dvojité webery dcoe45,závodní převodovka hewland. Výkon na brzdě 151psu,v autě dle gps rychlost 215km/h. 100 pod 6s. Investice celková do repase auta 320000. Můžu Ti říct že ani jeden tady z toyota fóra by ho až na pár výjimek "nepojel". Zvenku to auto vypadá jako kterákoli jiná tuctová 110R a o tom to je. Ano mohl mít za ty peníze úplně nové auto... Ale proč novou škatuli. Je to "srdcař" má to auto rád.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
To Yeepla a Doky a Libor: všichni tři máte zaručeně pravdu.
Sám to znám, je mi 19 a když vidím tady ty "tuni-tuzery" je mi boužel na blití, ale co naděláme že,... já si vždy pečlivě vážím a vážil každé rady (nejspíš dobrá výchova:P) a pomoci a taky si cením lidí jako ste Vy.
Sám to znám, je mi 19 a když vidím tady ty "tuni-tuzery" je mi boužel na blití, ale co naděláme že,... já si vždy pečlivě vážím a vážil každé rady (nejspíš dobrá výchova:P) a pomoci a taky si cením lidí jako ste Vy.
Výfuk
Ano kluci já bych taky mohl prodat Focuse a Celicu a koupit si třeba nový Avensis a co dál myslím že bych ztratil v podstatě tu radost a to každodenní koukání jak se má ,,príšera" vždyť jsem tím už známej že mluvím s autem jak s dítětem i v nemocnici.Ano staré auta mají něco do sebe a Celica obzvlásť a když jsou v dobrém stavu tak mi může každej ouřada akorát tak víte co, i při Rapidu.Proto né koncák uřvalej ti udělá Celli-Jonny to auto autem ale celkovej stav toho auta!!!Rezonátor je poslední nač se zaměř.Mimochodem ten zetrvák je suprovej na tý fotce!!!A ty spojkové sady jsem koukal supr kvalita kamarád ji dával do Suby.Ta 110R musela být nádherný veterán!Pošli mi pak fotky dám je,,malému".Pošlu ti ho na SZ Libore.Dík Doky