Potrebuju radu ohledne vyfuku..
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
druha lambda tam neni, to si spatne pochopil ,
ja porad nechapu jak clovek muze utracet za takovidle "picoviny" , navic kdyz je clovek student , ten prostredni tlumic ma podobnou ne li stejnou funkci jako rezonator tak proc ho menit , pokud neni prorezlej , ja to asi nepochopim proc to chces vubec menit ? jen abys mohl o tom vypravet kamosum na dopravce ze mas na aute novy vychytavky ( bez urazky )
ja porad nechapu jak clovek muze utracet za takovidle "picoviny" , navic kdyz je clovek student , ten prostredni tlumic ma podobnou ne li stejnou funkci jako rezonator tak proc ho menit , pokud neni prorezlej , ja to asi nepochopim proc to chces vubec menit ? jen abys mohl o tom vypravet kamosum na dopravce ze mas na aute novy vychytavky ( bez urazky )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
v te vyfukove soustave je dilu vic... svody-kat- pak nejak tlumic ktery chcu vymenit-pak ten co vypada jako rezonator a pak koncovy.... hosi jako ja nevim.. tak to jako ze chcu dosahnout co nejpeknejsiho zvuku ze me dela nejakeho vola? proste si myslim ze vam trochu chybi cit pro tuning.. a kazdy radsi jezdite v seriovce..jako omlouvam se za ty slova ale prijde mi to tak...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď jsi mě opravdu rozesmal! Nám chybí cit pro tuning. 194hp použitelného a 236hp špičkového výkonu ze sériových 105hp jsem dosáhl montáží sportovního filtru a průchozího výfuku. ty v té škole moc pozor nedávás že?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
johny, tak ked chces krajsi zvuk, kup priechodny koncovy tlmic, ale vesetko prednim radsej nechaj, lebo inak to len skazis. mam to odskusane na 2 dvojlitrovych celicach. hodim sem video o zvuku a trosku aj o zrychleni, ale je to len mobilom.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
IS 300
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
libor12 píše:Tak teď jsi mě opravdu rozesmal! Nám chybí cit pro tuning. 194hp použitelného a 236hp špičkového výkonu ze sériových 105hp jsem dosáhl montáží sportovního filtru a průchozího výfuku. ty v té škole moc pozor nedávás že?
to muselo zabrat hodne casu nez sis zjistil vsechno co sem delal na aute co..
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
gabko24 píše:johny, tak ked chces krajsi zvuk, kup priechodny koncovy tlmic, ale vesetko prednim radsej nechaj, lebo inak to len skazis. mam to odskusane na 2 dvojlitrovych celicach. hodim sem video o zvuku a trosku aj o zrychleni, ale je to len mobilom.
ok diky moc.. klidne to sem dej.. jen mi hlava porad nepobira co tim zkazim kdyz vyhodim ten tlumic za katem...koncovy tlumic sportovni uz mam:)
ak je tuning o kupe komercnej sracky (myslim prave ten rezonator), tak potom vzivote nechcem nic robit, co sa nazyva tuningom!... comyslis, je ten rezonator presne na tvoj motor? kazdy motor je iny, zeby bol presne na tvoju 1.6? a ak ti niekto tvrdi, ze to pomaha, tak klame. su firmy, profi firmy, ktore robia vyfuky 10 rokou a stale sa ucia, ziskavaju nove poznatky, ked vyladuju nejaky motor, skusaju co a ako lepsie a meraju to na brzde.. a nie z dajaka plechovica z tuning magazinu za 500kc.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
IS 300
IS 300
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja uznavam ze zvuk musi odpovidat parametrum motoru, kdyz slysim kamosovu celicu pres pul mesta a vim ze je to 1,6 je mi to celkem k smichu, zato ja kdyz se serii prijedu pred barak a nikdo o me nevi to je parada , kdyz chci " super zvuk " tak potrapim otacky a to mi staci , navic nestojim o pozornost policajtu , jeste ani jednou me za celou dobu nestavili , kamose s vyfukem si podavaj kdyz ho videj
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ale tak ja tady nemluvim o tom ze z toho rezonatoru chcu vykopat 600 koni navic:D... me proste jde o zvuk.. a nemyslim si ze by to nejak uskodilo tomu motoru...fakt nevimgabko24 píše:ak je tuning o kupe komercnej sracky (myslim prave ten rezonator), tak potom vzivote nechcem nic robit, co sa nazyva tuningom!... comyslis, je ten rezonator presne na tvoj motor? kazdy motor je iny, zeby bol presne na tvoju 1.6? a ak ti niekto tvrdi, ze to pomaha, tak klame. su firmy, profi firmy, ktore robia vyfuky 10 rokou a stale sa ucia, ziskavaju nove poznatky, ked vyladuju nejaky motor, skusaju co a ako lepsie a meraju to na brzde.. a nie z dajaka plechovica z tuning magazinu za 500kc.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pavo.B. píše:ja uznavam ze zvuk musi odpovidat parametrum motoru, kdyz slysim kamosovu celicu pres pul mesta a vim ze je to 1,6 je mi to celkem k smichu, zato ja kdyz se serii prijedu pred barak a nikdo o me nevi to je parada , kdyz chci " super zvuk " tak potrapim otacky a to mi staci , navic nestojim o pozornost policajtu , jeste ani jednou me za celou dobu nestavili , kamose s vyfukem si podavaj kdyz ho videj
tak to je zase vec vkus...co se komu libi.... s policajtama mam taky zkusenosti ale ne s vyfukem a to jdu taky dost slyset... ale zase je to o domluve a na koho narazis...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nezjišťoval sem vůbec nic. To jsou oblíbené úpravy lidí co si lepí na auto samolepky jak jsem motoru ubral 10koní.Celi-johnny píše:
to muselo zabrat hodne casu nez sis zjistil vsechno co sem delal na aute co..
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ok je pravda.. ze misto takovych chujovin sem si mohl nechat udelat treba rozvody ktere mam vplanu ale tak sem chtel slyset vase nazory..
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: re
ne je kat pak ma bejt ten stredni tlumic ( co vypada jako rezonator- tenka trubka ) a pak je koncakCeli-johnny píše:v te vyfukove soustave je dilu vic... svody-kat- pak nejak tlumic ktery chcu vymenit-pak ten co vypada jako rezonator a pak koncovy.... hosi jako ja nevim.. tak to jako ze chcu dosahnout co nejpeknejsiho zvuku ze me dela nejakeho vola? proste si myslim ze vam trochu chybi cit pro tuning.. a kazdy radsi jezdite v seriovce..jako omlouvam se za ty slova ale prijde mi to tak...
kdyz nemam na skutecny tunning tak tisickrat radsi budu jezdit v seriovce , pokud si to neumi predstavit co znamena tunning, performance a stavbu aut at si najde neco o Chipu Foosovi, Boydu Coddingtonovi, Rodu Millenovi
kdyz si to tam chces dat tak to tam dej , nicemu neuskodis maximalne zjistis ze je to na nic, nebo ze to ma zvuk jaky chces , nam to nevadi
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tak tim padem nevim co to tam mam za ovalnou trubku.. podle me je kazda vec co se lisi od serie tuning.. ale to je veci nazoru, nekdo tomu rika styling atd.. vzdyt to je celkem jedno...