pomoc-přední sklo
pomoc-přední sklo
Ahoj-potřeboal bych pomoct-nebudete mít někdo na prodej přední sklo na mr2-mk2-jel jsem minulej tejden z práce a borec co jel přede mnou mi poslal kamínek do skla a sklo ruplo-na nový budu mít teď ztěžka, tak zkoušim jestli nemá někdo použitý, popřípadě, kdyžtak co nejlevnějc nový, díky
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc-přední sklo
mohu dodat nové za 2800,- ale nevím jak to udelat s dopravou ( jsem z příbrami )marcelus píše:Ahoj-potřeboal bych pomoct-nebudete mít někdo na prodej přední sklo na mr2-mk2-jel jsem minulej tejden z práce a borec co jel přede mnou mi poslal kamínek do skla a sklo ruplo-na nový budu mít teď ztěžka, tak zkoušim jestli nemá někdo použitý, popřípadě, kdyžtak co nejlevnějc nový, díky
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Too Marcelus: ty jo to ber za tech 2800, ja musel koupit novy z kelly a daval sem skoro 4000 , ale pro jistotu se zeptej i na bauset (guma okolo)
ja ji mel znicenou a stala 1200 zadna sranda , ale jestli mas jen tukanec tak zejed nekam do skel mozna by to slo zpravit
ja ji mel znicenou a stala 1200 zadna sranda , ale jestli mas jen tukanec tak zejed nekam do skel mozna by to slo zpravit

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw