Koupě GT4

vše ohledně modelové řady Celica
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

odtrh nastavis merkama a kladivkem... ja mam denso svicky a celkem bych je menil.. protoze ma jenom jednu elektrodu.. dneska treba bosch dela tří elektrodove a ty sou... ale densa jsou densa::)
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

tak na ten odtrh se zeptám mechanika. Mě jen zajímalo, jestli se to dá zvládnout na koleni. No, chci ty densa, ale 3 litry. Tak snad vydrží víc, než nějaký shitky po dvou stovkách. Dnes je musím objednat, pak budu mimo republiku bez netu a koncem týdne je chci nasadit do auta, takže se musím ještě dnes rozhodnout. No, asi vezmu teda tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-den ... c-s2979063 . Zkusím je najít levněji, ale pochybuju. Jo a stěrač už tam mám, jen dvě dírky a bylo. :D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

neblbni a nechvatej, rek bych ze Idaho ti nabidne mnohem lepsi cenu, jinak volba dobra , urcite Iridiovy a Densa nebo NGK to uz je celkem jedno ,

na odtrh jsou takovy plisky o urcite tloustce a na koleni to jde, ale pro zacatak je dobry alespon svicky zkontrolovat vyzualne

jinak jestli jsou spatny kabely na pohled nepoznas
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ad ten link - svíce denso K20R-Z8 neexistují, na obrázkuje IK24 takže vlastne nevím ajké svíce sháníš a pokdu má nekdo v pojemnování svíček takovej bordel tak bych mu už vubec neveřil :) jdu prohledávat katalog densa jaké by tam meli být protože z toho linku nepoznám vubec o jaké jde a mohou to být jakékoliv. cena u nás bude určite mnohem nižší ..
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

tak už to mám:
1991 TOYOTA CELICA ALL TRAC 2.0 L - L4 3SGTE
standart plug : K20R-U ..89,-
double platinum : PK20R8 ...379,-
iridium : IK20 ...397,-
gap : 0.032

ceny u nás pro toy forum..

zdroj : http://www.densoiridium.com/find_part.php
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

IDAHO - Tak já bych vztal 4 kusy těch iridiových od Tebe. Mám to objednat na vašich stránkách, bo skrz SZ u Tebe. Napiš pls.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

napis mu spis meil, nebo mu zavolej , nebo SZ ale to by nemusel hned precist
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mattyno píše:IDAHO - Tak já bych vztal 4 kusy těch iridiových od Tebe. Mám to objednat na vašich stránkách, bo skrz SZ u Tebe. Napiš pls.
v poho hod mi do SZ adresu a kod tech svící s to unabídkuo.

Jinak lidi, když mi napíšete SZ přijde mi SMS a řeším to co nejrychleji je to možné, ale přízpevky čtu třeba jen jednou za týden..
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

ma nekdo zkusenosti s boschemA? kamos je ma na fele a pali jak zbesile ale nevim jak se zachovaji na toyote... jestli se na celicu vubec delaji ? ale meli by ne,,,
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

prosim ta, hlavne do japan tech auta japat sviecky!!! NGK, DENSO... bosh nech si davaju do skodoviek a fauvecek!
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od scruupp »

Celi-johnny píše:odtrh nastavis merkama a kladivkem... ja mam denso svicky a celkem bych je menil.. protoze ma jenom jednu elektrodu.. dneska treba bosch dela tří elektrodove a ty sou... ale densa jsou densa::)
ono není zrovna nejlepší nápad řídit se počtem elektrod, záleží hlavně na každým motoru, do některýho je nacpeš a jede to a v jiným zase ne, takže nejlepší volba jsou předepsaný svíčky, (samozřejmě se nebavíme o závodních motorech)
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

já tam mám BRISK platinum DR14YPP stály cca 130kč/ks
mám je tam 30tis.km a vše o.k.
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

Tak, dneska jsem měnil olej, super počasí, chcalo mi za krk, ale bylo to nutný. V pondělí mi snad dojdou ty svíčky, tak je o svátcích vyměním, moja bude ráda :? No a na leden mám naplánovaný rozvody a palivovej filtr, možná to škube kvůli malému přítoku paliva, uvidím, co to bude dělat s těma svíčkama. Za kolik se dá sehnat rozvodová sada na GT4? Kdo si ji nedávno kupoval? Jinak spodek auta bez koroze, jen tam řinčel kryt nad výfukovým potrubím, tak jem ho vyhodil, snad mi to nepropálí podlahu. Za ty prachy bych řekl dobrá koupě...

To ELVIS - musíme se někde sjet a pokecat, chci do auta filtr, jestli ho máš tak se chci podívat, jak jsi ho odstínil a ten BOV. Tak jak budeš moct, napiš.
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mattyno píše:Tak, dneska jsem měnil olej, super počasí, chcalo mi za krk, ale bylo to nutný. V pondělí mi snad dojdou ty svíčky, tak je o svátcích vyměním, moja bude ráda :? No a na leden mám naplánovaný rozvody a palivovej filtr, možná to škube kvůli malému přítoku paliva, uvidím, co to bude dělat s těma svíčkama. Za kolik se dá sehnat rozvodová sada na GT4? Kdo si ji nedávno kupoval? Jinak spodek auta bez koroze, jen tam řinčel kryt nad výfukovým potrubím, tak jem ho vyhodil, snad mi to nepropálí podlahu. Za ty prachy bych řekl dobrá koupě...

To ELVIS - musíme se někde sjet a pokecat, chci do auta filtr, jestli ho máš tak se chci podívat, jak jsi ho odstínil a ten BOV. Tak jak budeš moct, napiš.
řemen 880,-
kladka 1 - 392,-
Kladka 2 - 1030,-

ceny jsou za prvovýrobu, jdou sehnat i ty druhovýrobpvé sady ale při te ceny vyjdou spíš dráž než tohle a kvalita je nekde jinde..
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jeste je nezbytny hydraulicky napinak, ten se da sehnat ale jen v Toyote vyjde cca 2000,-

co se tyka skubani, nenech se zmast, mas starou 4WD Celicu, mas nahon na vsechna 4 kola, prenos nahonu se ti nekde projevit musi, za ty roky ma kardan i diferaky urcite vule, takze cukani muze byt i tohoto razu
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Celica“