Otackomer
Jo, to řeším taky, otáčkoměr je užitečná věc. Kde jsou ty časy co jsem u žigulíka míval i tlakoměr oleje
Fous pro otáčkoměr je údajně vyveden až do palubovky, jenom v tom konektoru není zapojen. Jinak mám podezření na dva fousy co vedou z rozdělovače, jeden je myslím černý a druhý černošedý - který by to snad měl být. Hned vedle rozdělovače je konektor a pak to mizí ve svazku. Ještě sem neměl čas to rozklíčovat třeba voltmetrem a schéma se mi sehnat nepovedlo - ve Vividu na Toyoty schémata nejsou.....
Fous pro otáčkoměr je údajně vyveden až do palubovky, jenom v tom konektoru není zapojen. Jinak mám podezření na dva fousy co vedou z rozdělovače, jeden je myslím černý a druhý černošedý - který by to snad měl být. Hned vedle rozdělovače je konektor a pak to mizí ve svazku. Ještě sem neměl čas to rozklíčovat třeba voltmetrem a schéma se mi sehnat nepovedlo - ve Vividu na Toyoty schémata nejsou.....
-
wong
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
uzitecna, ale k cemu? ja ho taky nemam a dokazu bez nej normalne zit a jezditJimmi píše:Jo, to řeším taky, otáčkoměr je užitečná věc. Kde jsou ty časy co jsem u žigulíka míval i tlakoměr oleje![]()
na schema se zkus mrknout sem http://www1.autozone.com/servlet/UiBrok ... meters=005
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
No ja mam 2 Corolly ... jedna je 1.3XL s karburatorem ... tam je otackomer ... a druha je 1.3XLi 4 bodova strikacka ... a do ty prave chci ten otackomer dat ... jen nevim jak
! Podle mne je to docela uzitecna vec ... a taky ty budiky vypadaj v tom aute lip, nez tamty co tam jsou, kdyz neni otackomer 
- m-ira
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
otacky
Ja zde vyuziji tematu a vznesu dotaz adresovany majitelum coroll s motorem 4E-FE od roku 97 vyse (je pry jinak zprevodovan nez drivejsi varianty). Mam verzi palubky bez otackomeru, ne ze by mi nejak extra chybel jen by me zajimalo kolik motor presne toci napr. pri 100km/h na petku nebo pri 130,150 km/h. Mohl by nekdo prozradit tyto hodnoty? Dekuji.
Re: otacky
Tusim, ze pri rychlosti 100km/h mam asi 3100 ot/min, pri 130 asi 4000 ot/min a pri 150 uz se to pomalu blizi k 5000. Gumy mam standartni 165/70 R14.m-ira píše:Ja zde vyuziji tematu a vznesu dotaz adresovany majitelum coroll s motorem 4E-FE od roku 97 vyse (je pry jinak zprevodovan nez drivejsi varianty). Mam verzi palubky bez otackomeru, ne ze by mi nejak extra chybel jen by me zajimalo kolik motor presne toci napr. pri 100km/h na petku nebo pri 130,150 km/h. Mohl by nekdo prozradit tyto hodnoty? Dekuji.
musis sa prekonat a obcas nechat motor zohriat a potom ho poriadne povytacat, aby nezlenivel.m-ira píše:To jsou pomerne vyznamne hodnoty... No nic radeji nebudu jezdit moc rychle, nemam to srdce to tak vytacet i kdyz tyhle motory jsou delany do otacek...Kazdopadne dekuji za informace
drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
no konecne som sa odhodlal prekonat lenivost a zaregistrovat sa aj tu... Nedalo mi, musim podporit bruniho, lebo tie predosle udaje su zvlastne. Mne toci auto presne 4000rpm pri 140 km/h a 2000 pri 60km/h. Tak neviem...tieto hodnoty sa nemenili ani pri 165/70 r14 ani pri 185/55 r15...
a vobec nerozumiem ako to, ze vyrobili E11 bez otackomeru?!?!?!?! nechapem....
a vobec nerozumiem ako to, ze vyrobili E11 bez otackomeru?!?!?!?! nechapem....
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE