centrál DO
centrál DO
Můžete mi někdo poradit?Mám corollu 1,4 2003 a při oemykání auti musím stisk tlačítka několikrát opakovat než se auto odemkne.A to musím kolikrát ovladač dát pomalu na auto abych odemčel.Díky za rady
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Slaba baterie v DO ? 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
A dálkáč máš taky ten malinkatý, víceméně z gumy s dvojtlačítkem ve tvaru osmičky? Řeším totiž stejný problémek s Yarouškem, navíc se mnohdy ozve zvuk jako při uzamčeníé vozu, ale přitom zůstane odemčeno! Jestli ano, tak to bude asi nějaký systémový bordel, protože mi to takhle dělalo už od novoty (auto je kupované s centrálem, ale bez DO, bylo dokoupeno později), ale samozřejmě velmi zřídka, až dotěď, když je to téměř pravidlem.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám alarm s DO od Jablotronu a občas bere taky až u auta. Připisuju to (jelikož baterie jsem vyměnil taky) špatně rozvinuté anténě příjmací jednotky. Ta je totiž obvykle utopená v palubce a někdy je opravd málo nebo špatně vyvedenej ten drát antény, takže příjem je mizernej.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Třeba to tam připlácli izolačkou a ona se časem odlepila a ten drát někam zapadl.
Já nevím, co mám, asi taky Jab., ale drát jsem jen tak pohodil v té ppalubce a s přehledem 20 metrů.
Já nevím, co mám, asi taky Jab., ale drát jsem jen tak pohodil v té ppalubce a s přehledem 20 metrů.
Beaver píše:Ja mám alarm s DO od Jablotronu a občas bere taky až u auta. Připisuju to (jelikož baterie jsem vyměnil taky) špatně rozvinuté anténě příjmací jednotky. Ta je totiž obvykle utopená v palubce a někdy je opravd málo nebo špatně vyvedenej ten drát antény, takže příjem je mizernej.
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No buď nebo taky přes přihrádku spolujezdce, ale to samozřejmé záleží na typu auta. Uvádím pro svoje 

Hanzz píše:Ještě malá otázečka.K té anténě se dostanu zespodu palubky?Než to začnu rozdělávat.A mám ten pogumovanej ovladač ve tvaru "8"
-
- Řidič
Mně se občas stane, že když jsem přímo u auta, občas se odemkne na druhý nebo třetí pokus. Taky jsem to přičítal slabší baterii, ale pořád jsem línej ji měnit. Navíc to dělá jen občas, jen při odemykání a jen přímo u auta. Na delší vzdálenost naopak není problém.
Jen jednou se mi u benzinky stalo, že ani na desátý pokus se auto neodemklo a úspěch se dostavil teprve když jsem ode dveří řidiče popošel až za auto k pátým dveřím.
Připomnělo mi to jednu loňskou příhodu, kdy jsme v létě seděli s kolegou na zahrádce před jednou cukrárnou, kde u chodníku parkovalo nějaké Lamborghini. Po chvíli se ukázal majitel a nemohl se do auta vůbec dostat. Zkoušel to zdálky, zblízka a nic. Debatoval nad tím s personálem cukrárny (možná mu ten podnik patřil) a zazněla i teorie, že dálkové ovládání auta může rušit fotobuňka samočinných dveří cukrárny. Až po asi 20 minutách se majiteli podařilo nějakým zázrakem auto odemknout a odjet.
Kdoví, možná na těch dveřích něco bude, u té benzinky měli přesně takové
Jen jednou se mi u benzinky stalo, že ani na desátý pokus se auto neodemklo a úspěch se dostavil teprve když jsem ode dveří řidiče popošel až za auto k pátým dveřím.
Připomnělo mi to jednu loňskou příhodu, kdy jsme v létě seděli s kolegou na zahrádce před jednou cukrárnou, kde u chodníku parkovalo nějaké Lamborghini. Po chvíli se ukázal majitel a nemohl se do auta vůbec dostat. Zkoušel to zdálky, zblízka a nic. Debatoval nad tím s personálem cukrárny (možná mu ten podnik patřil) a zazněla i teorie, že dálkové ovládání auta může rušit fotobuňka samočinných dveří cukrárny. Až po asi 20 minutách se majiteli podařilo nějakým zázrakem auto odemknout a odjet.

Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Fotobuňka? To spíš nějaký jiný dálkáč, protože to všechno funguje na stejném kmitočtu.
Jako další důvod může být už opotřebovaný mikrospínač v ovládání, taky jsem už jeden měnil...
Jako další důvod může být už opotřebovaný mikrospínač v ovládání, taky jsem už jeden měnil...
Jiří Stejskal píše:Mně se občas stane, že když jsem přímo u auta, občas se odemkne na druhý nebo třetí pokus. Taky jsem to přičítal slabší baterii, ale pořád jsem línej ji měnit. Navíc to dělá jen občas, jen při odemykání a jen přímo u auta. Na delší vzdálenost naopak není problém.
-
- Řidič
Co v těch dveřích je netuším, jen mi tehdy tu příhodu s Lamborghini připomnělycipis píše:Fotobuňka? To spíš nějaký jiný dálkáč, protože to všechno funguje na stejném kmitočtu.

Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že příčina mohla být taky úplně jinde

Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i