Na devatou hodinu rano... Tedy pokud se mi to podari najit... Nemam nejlepsi orientacni smysl...tomko píše: a na ktoru hodinu si objednany? ci ja nebudem mat cas a ze by som zasiel(i ked ja neviem na 100% zarucit ze budem mat cas, ale skus)
Yaris - garancni prohlidka
Re: Garančka...
Yaris BaseCool 1litr (skoro...)
asi pojdes cez makov. ked vojdes do ZA tak prejdes cez most (pojdes stale rozno kedy prides ku slovnafte (pumpe)-tam bude krizovatka na Čadcu,... a druha na Martin,.... tak pojdes na Martin (doprava)-dostanes sa na 4prudovu cestu (2 v jednom smere,2 v druhom smere). pojdes rovno -smer Prievidza (popod kruhovu krizovatku) a za ňou pozor-nepojdes na Martin, ale na Prievidzu (z povodnej cesty prejdess doprava) na dalsiu 4prudovku). Pojdes rovno asi 2-3km cez krizovatku (pojdes rovno) a po 100m uvidis napravo TOYOTA a prva doprava cez zeleznicne priecestie a si tamvajdan píše:Na devatou hodinu rano... Tedy pokud se mi to podari najit... Nemam nejlepsi orientacni smysl...tomko píše: a na ktoru hodinu si objednany? ci ja nebudem mat cas a ze by som zasiel(i ked ja neviem na 100% zarucit ze budem mat cas, ale skus)
Díky - snad to najdu, jsem navigační trotl...tomko píše:
asi pojdes cez makov. ked vojdes do ZA tak prejdes cez most (pojdes stale rozno kedy prides ku slovnafte (pumpe)-tam bude krizovatka na Čadcu,... a druha na Martin,.... tak pojdes na Martin (doprava)-dostanes sa na 4prudovu cestu (2 v jednom smere,2 v druhom smere). pojdes rovno -smer Prievidza (popod kruhovu krizovatku) a za ňou pozor-nepojdes na Martin, ale na Prievidzu (z povodnej cesty prejdess doprava) na dalsiu 4prudovku). Pojdes rovno asi 2-3km cez krizovatku (pojdes rovno) a po 100m uvidis napravo TOYOTA a prva doprava cez zeleznicne priecestie a si tam
Z TOYOTY mi poradili toto:tomko píše:ono sa zda ze mozes ist aj inou stranou od Cadce-dolezite je ist smer Prievidza
Od Ostravy smer ZA potom smer prievidza/rajecké teplice/ ide sa
-ak prídete do ZA rovno po 2 prudovke ako na Bratislavu ale držte sa v lavom pruhu a chodte stale rovno-nie Bratislava.
Potom po ceste stale rovno a pod kruhovým objazdom v pravom pruhu. a potom bude pozdlžna odbočka do prava a stale rovno
Ak prídete na kopec kde bude križovatka na Metro a podobne tak odbočte do prava potom je prudká do lava a dole do prava a asi 200m ste u nás.
tešíme sa na Vašu náštevu
gelinger
to ti povedali spravne. lebo neviem s ktorej strany prides. ak zo smeru Bytca tak ako som ti ja popisal. Ak zo smeru Cadca tak ako ti to oni popisovali. Vzdy sa dostanes na tu 4prudovku a potom popod kruhovy objazd na smer Rajecke teplice,resp. Prievidza. Co sa tyka krizovatky o ktorej som ti hovoril ze mas ist rovno a oni doprava (to je jedno) lebo ak si dobre potom vsimnes uz od krizovatky uvidis toyotu. len si treba dat pozor na tej krizovatke i ked si na hlavnej nie vzdy tam ludia davaju tak jednoznacne prednost lebo z vedlajsich ciest sa inak nedostanu na hlavnu iba na drzovku, lebo je to dost frekvetovana krizovatka. ja som ti popisoval rovno a prva doprava cez zeleznicne priecestie a dostanes sa sprava (s pohladu firmy) a oni na krizovatke doprava....dostanes sa k firme zlava. Rozdiel medzi nimi je par metrov-teda je to jedno. Ak xces moem ti dat cez SS cislo na mna a ked zabludis pridem, rsp. vynavigujem 
OK dik - poslal jsem ti SZ (budu vdecny za kontakt)tomko píše:to ti povedali spravne. lebo neviem s ktorej strany prides. ak zo smeru Bytca tak ako som ti ja popisal. Ak zo smeru Cadca tak ako ti to oni popisovali. Vzdy sa dostanes na tu 4prudovku a potom popod kruhovy objazd na smer Rajecke teplice,resp. Prievidza. Co sa tyka krizovatky o ktorej som ti hovoril ze mas ist rovno a oni doprava (to je jedno) lebo ak si dobre potom vsimnes uz od krizovatky uvidis toyotu. len si treba dat pozor na tej krizovatke i ked si na hlavnej nie vzdy tam ludia davaju tak jednoznacne prednost lebo z vedlajsich ciest sa inak nedostanu na hlavnu iba na drzovku, lebo je to dost frekvetovana krizovatka. ja som ti popisoval rovno a prva doprava cez zeleznicne priecestie a dostanes sa sprava (s pohladu firmy) a oni na krizovatke doprava....dostanes sa k firme zlava. Rozdiel medzi nimi je par metrov-teda je to jedno. Ak xces moem ti dat cez SS cislo na mna a ked zabludis pridem, rsp. vynavigujem
Tak jsem se vrátil ze Žiliny...
Moje pocity:
- v prvé řadě jsem na sebe pyšný, že jsem to bez problémů našel (i díky Tomkovi)
- Příjemné bylo chování personálu. (chtěl jsem napsat, že jsem byl příjemně překvapen, ale vzhledem tomu, co říkal Tomko, tak jsem podobné chování tak nějak očekával - ergo: Tomko nekecal
)
- nabídli mi za 400,- Sk promazání nějakých "strmenov brzd".. Jelikož nevím, co to je, zeptal jsem se, zda to doporučuje, řekl "hej" tak jsem souhlasil.
- jinak vyměnili olej, filtr, umyli motor i auto a dali mi novou podložku pod SPZ
- Super je dostupnost Internetu v "čekárně"
- to vše za 3581,- Sk což dnes bylo 3050,- Kč
Toš tak.
Moje pocity:
- v prvé řadě jsem na sebe pyšný, že jsem to bez problémů našel (i díky Tomkovi)
- Příjemné bylo chování personálu. (chtěl jsem napsat, že jsem byl příjemně překvapen, ale vzhledem tomu, co říkal Tomko, tak jsem podobné chování tak nějak očekával - ergo: Tomko nekecal
- nabídli mi za 400,- Sk promazání nějakých "strmenov brzd".. Jelikož nevím, co to je, zeptal jsem se, zda to doporučuje, řekl "hej" tak jsem souhlasil.
- jinak vyměnili olej, filtr, umyli motor i auto a dali mi novou podložku pod SPZ
- Super je dostupnost Internetu v "čekárně"
- to vše za 3581,- Sk což dnes bylo 3050,- Kč
Toš tak.
Serviska 60 000
Zdravím,
čeká mě 60k prohlídka (teda, už jsem tam měl být ;o) ) ... a tak bych se zeptal, jestli někde nejsou aktuální ceny, ať vím, na co se připravit ... jinak co se týče servisu, 2x jsem byl v RelyTOYO v Ostravě - http://www.toyota-rely.cz/o-firme/kontakty.php
pokaždé jsem řešil opravu a vždy OK a maximální spokojenost, takže asi pojedu zase tam ... ;o)
jen by mě zajímalo, kolik si tak většinou koštujou a co to obnáší ... sice jsem něco staršího našel, ale netuším, jestli je to aktuální ;o) ... jinak - Yarisek je 05, 1,0VVTi
předem díky ;o)
čeká mě 60k prohlídka (teda, už jsem tam měl být ;o) ) ... a tak bych se zeptal, jestli někde nejsou aktuální ceny, ať vím, na co se připravit ... jinak co se týče servisu, 2x jsem byl v RelyTOYO v Ostravě - http://www.toyota-rely.cz/o-firme/kontakty.php
pokaždé jsem řešil opravu a vždy OK a maximální spokojenost, takže asi pojedu zase tam ... ;o)
jen by mě zajímalo, kolik si tak většinou koštujou a co to obnáší ... sice jsem něco staršího našel, ale netuším, jestli je to aktuální ;o) ... jinak - Yarisek je 05, 1,0VVTi
předem díky ;o)