Střešní nosič

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Barťas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Střešní nosič

Příspěvek od Barťas »

zdravím, zima je tu, lyže se nám dovnitř nevejdou, jak to řešíte? Originál nosič bez držáků na lyže vyjde cca na 4500,-. Máte jej někdo? Díky za info a vaše případné postřehy.
Hlava
Člen Týmu

Příspěvek od Hlava »

Ahoj, mam original. Dela to pro ne Thule, myslim. Loni meli akci, takze jsem koupil za 3000 a neco, i to je dost drahe. Mam k tomu jeste stresni box Thule a plna spokojenost. V mem pripade je dulezita hlavne snadna montaz :). Letos mozna pojedeme na hory na tyden do Italie Jardou 4 dospeli. Asi to bude docela sranda!
Yaris NG 1.3, Terra Cool+nejake blbosti navic
vajdan
Člen Týmu

Příspěvek od vajdan »

Já mám tento a zatím vždy splnil svůj účel. http://www.piccolam.cz/shop/stresni-nos ... CE-kod-547
Yaris BaseCool 1litr (skoro...)
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

nejlepší je imho asi thule, asi se vyplatí připlatit za tu jistotu, že to nezničí střechu, za jízdy to neupadne a dá se to relativně jednoduše přidělat i v horších podmínkách (zima, tma..)..

ty koncové patky se pak dají jednoduše přehazovat (jsou bohužel z toho to nejdražší..) a jde to pak použít i na jiné auto
sedmir
Člen Týmu

Příspěvek od sedmir »

Je pravda že Toyota dělá občas různé slevy.
Já mám originál nosič za celkem dobrou cenu.Zkus se zeptat u prodejce jestli zase něco nepřipravují. :)
Barťas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barťas »

díky za tipy a rady, zajišťuju toyotu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“