Písty pátých dveří
Písty pátých dveří
Mam avíka kombi rok 2000 a teď jak je chladněji mi špatně drží páté dveře.Všiml sem si,že z pístů trochu teče kapalina.Jde to nějak přetěsnit nebo musim koupit nové?Nevíte popř. kolik nové stojí?
Re: Písty pátých dveří
Je tady na to vlakno, z hlavy nevim, dej hledat. Pisty se daj repasovat, ve vlakne je odkaz na firmu, co to dela, cenou jsou lakavy. Novy bych osobne nekupoval, kdyz za nakou stovku staci jen pretesnit. Me tecou uz asi tri roky. Zatim drzi, jednou za cas (pul roku to utru suchym hadrem), zatim ale drzi viko a to je dulezity.žafla píše:Mam avíka kombi rok 2000 a teď jak je chladněji mi špatně drží páté dveře.Všiml sem si,že z pístů trochu teče kapalina.Jde to nějak přetěsnit nebo musim koupit nové?Nevíte popř. kolik nové stojí?
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
- Clown Pennywise
- Člen Týmu
Písty pátých dveří
(Plynové vzpěry)Tak sem koupil nový u firmy BAS,byly do druhýho dne .Cena za obě 1075kč,zvedaji sami i v mrazech.
mrknite sa napr.sem:
http://www.moliton.cz/cenik/
(v tom cenniku je aj na toyoty, a zase v CR, a u nas v SR zase prd...
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
No já nevím, co jsem tu tak četl, tak byl docela problém tu původní vzpěru sundat. U T25 kombi je ta vzpěra nahoře u dveří nasazená na takový kulový kloub, předpokládám, že se to z toho nějak vycvakne, snad. Dole si teď nepamatuju, jak je to přidělaný, ale tam je snad nějaký šroub.žafla píše:Nic na tom neni,akorát až to budeš měnit radši si podlož dveře než každou vyměníš.Filif píše:Díky!
vzpery som menil minuly rok a nie je to nic zlozite. Vzpera je aj hore aj dole len nasunuta na takej polgulicke a je zaistena takym plieskom proti vybehnutiu z tej polgulicky. Cize staci dat dole pliesok na jednej aj na druhej strane vzpery a tu potom lahucko vytiahnes nasadis novu vzpery a zatlacis nove pliesky.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km