LOL, to je taky fakt... Kup křídlo za 400€ a zdvojnásob tak cenu svýho vozucipis píše:Myslíš z finančního, praktického nebo estetického hlediska?
Z finančního je spíš problém v tom, že těch 400E je tak asi půlka auta, ne že by na to nebylo
Marty píše:A není to náhodou o tom, že "odpůrci křídel" si je nemůžou dovolit, tak je aspoň ostatním chtěj znechutit?
WRC křídlo - TOYOTA COROLLA E11
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
-
cipis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na autě můžu udělat cokoliv a cenu ani trochu nezvýším. Kor s tím 10 000 vysmrádným 
Marty píše:LOL, to je taky fakt... Kup křídlo za 400€ a zdvojnásob tak cenu svýho vozucipis píše:Myslíš z finančního, praktického nebo estetického hlediska?
Z finančního je spíš problém v tom, že těch 400E je tak asi půlka auta, ne že by na to nebylo
Marty píše:A není to náhodou o tom, že "odpůrci křídel" si je nemůžou dovolit, tak je aspoň ostatním chtěj znechutit?
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
po Novym roce, pokud vse dopadne jak doufam, tak budu taky zakladat poradny flejm o kridlech, az bude hledat neco na Mazdu, co koupim, neco fakt peknyho, ale abych zadnim oknem aspon kapku jeste videl, ono uz tak tam je videt prd... ale zas na tech par kilometru co s tim autem najezdim to asi nema smysl resit vyhled...
proste vikendovy vozitko...
ale bojim se ze mi tady s Mazdou nikdo neporadi a na Mazda foru je to nejaky mrtvi
ale rejpnu si... na auto, ktery mam na denni jezdeni (Corolla) bych zadny mega kridlo nedal, to decentrni kridylko co tam mam je akorat, a bez nej by to nebylo ono...
proste vikendovy vozitko...
ale bojim se ze mi tady s Mazdou nikdo neporadi a na Mazda foru je to nejaky mrtvi
ale rejpnu si... na auto, ktery mam na denni jezdeni (Corolla) bych zadny mega kridlo nedal, to decentrni kridylko co tam mam je akorat, a bez nej by to nebylo ono...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi na jakou Mazdu, na MX-5 nebo RX-7 bych ti ho klidne schvalil 
Rodriguez je vysmatej, ctyrkova Supra ma napriklad tovarni spoiler u ktereho je dostupny i udaj, jaky pritlak v kilogramech vytvori pri dane rychlosti. Je to ale otestovany vyrobek, nikoliv odlitek z laminatu podle oka nejakeho cloveka, co ho delal tak aby vypadalo dobre. Na Corolle mam kridylko i strisku a ani jedno z toho nema na nejake proudeni vzduchu sebemensi vliv, MOZNA striska lehce omezuje turbulence, takze (jak uz bylo zmineno) se min spini zadni okno. Nicmene patrne i bez ni by to bylo zhruba stejny, lidi co nemaji na aute nic muzou poreferovat, jestli jim za jizdy oprsi zadni okno a nebo zustava suchy vlivem proudeni.
A jeden zajimavej priklad aerodynamiky na zaver. Na Mazde 323F jsem mel SPZku uplne dole v narazniku a zustavala celkem sucha a cista. Na Supre je schovana v prolisu, navic nad naraznikem a vzduch se tam toci takovym zpusobem, ze byva zasrana jak bota
Clovek by normalne cekal, ze to bude naopak. Pravdepodobne stejne uvazuji nekteri lidi pri nakupu kridla - je velky, tak bude lepsi !
Rodriguez je vysmatej, ctyrkova Supra ma napriklad tovarni spoiler u ktereho je dostupny i udaj, jaky pritlak v kilogramech vytvori pri dane rychlosti. Je to ale otestovany vyrobek, nikoliv odlitek z laminatu podle oka nejakeho cloveka, co ho delal tak aby vypadalo dobre. Na Corolle mam kridylko i strisku a ani jedno z toho nema na nejake proudeni vzduchu sebemensi vliv, MOZNA striska lehce omezuje turbulence, takze (jak uz bylo zmineno) se min spini zadni okno. Nicmene patrne i bez ni by to bylo zhruba stejny, lidi co nemaji na aute nic muzou poreferovat, jestli jim za jizdy oprsi zadni okno a nebo zustava suchy vlivem proudeni.
A jeden zajimavej priklad aerodynamiky na zaver. Na Mazde 323F jsem mel SPZku uplne dole v narazniku a zustavala celkem sucha a cista. Na Supre je schovana v prolisu, navic nad naraznikem a vzduch se tam toci takovym zpusobem, ze byva zasrana jak bota
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak v obou pripadech (MX3 i MX6) spis neco decentniho...

V obou pripadech bys tam mel mit ale V6 motor, protoze at to aspon jede, kdyz uz to ma to kridlo mit

V obou pripadech bys tam mel mit ale V6 motor, protoze at to aspon jede, kdyz uz to ma to kridlo mit
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
Když mazdu, tak mx5. O mx3 a 6 nemám valnýho mínění, ale to kabrio, to je právem pokládaný za nejlepší roadster na světě...
A křídlo? Myslím, že je to každýho věc, někomu se líbí baby namalovaný, někomu přírodní, stejně tak silikony/pravý, tak nevím proč se tady zbytečně rozčilovat. A souhlasím, že krev v žilách mi rozhýbou špatně nastavený xenony, než křídlo z F1 na 120tce, který mě spíš rozesměje.
A křídlo? Myslím, že je to každýho věc, někomu se líbí baby namalovaný, někomu přírodní, stejně tak silikony/pravý, tak nevím proč se tady zbytečně rozčilovat. A souhlasím, že krev v žilách mi rozhýbou špatně nastavený xenony, než křídlo z F1 na 120tce, který mě spíš rozesměje.
Holomek!