Nová Toyota Corolla Verso
Veď naspäť už môžeš ísť na Verse
To už si musíš zmafiózovať sám s mangelínou, ale keď im povieš, že ho zoberieš, tak ti určite počkajú....ono to väčšinou nieje až také horúce a tiež sa im nepodarí len tak predať auto denne

To už si musíš zmafiózovať sám s mangelínou, ale keď im povieš, že ho zoberieš, tak ti určite počkajú....ono to väčšinou nieje až také horúce a tiež sa im nepodarí len tak predať auto denne

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Mňo ja natlačím kočiar aj do manželkinho sedanu E10, ale musím sa trochu posnažiť
Veľká škoda, že Rollku už nerobia v kombi, ako bola predtým E12ka...tá bola vydarená. Verso už je viac rodinne založené...kolega ju nafasoval ako služobáka namiesto E12 kombi a nesťažuje sa....bodaj by sa sťažoval
Tiež majú doma prcka a čakajú druhé a s kočiarom sú v pohode, aj keď sa mi zdá, že do E12 kombi sa skladal o čosi ľahšie...možno aj kvôli výške hrany kufra, ale mám pocit, že kombi malo väčšiu úložnú plochu...neviem, ako je to s objemom.

Veľká škoda, že Rollku už nerobia v kombi, ako bola predtým E12ka...tá bola vydarená. Verso už je viac rodinne založené...kolega ju nafasoval ako služobáka namiesto E12 kombi a nesťažuje sa....bodaj by sa sťažoval

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Zdarec, ja mam Verso 1.6, ale ten predchozi model. Rok vyroby 2003. Co se tyce spotreby, ted me pocitac ukazuje prumer 6.9. Jezdime tak 70% mimo mesto. Vykonove by mohla byt 1.6 o neco silnejsi, ale da se s tim jezdit. Mel sem pred tim 1.4 Mazdu 323 a byla zivejsi, ale taky lehci. S kocarkem si starosti nedelej (taky ho vozime), ten se tam vleze v pohode. Novy Verso je jeste o neco vetsi. Pravda ale je ze E12 kombik ma o neco delsi zavazadlovej prostor, Verso je zase vyssi. Na objem to bude cca stejny. kazdopadne je to ale dobra volba
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zober manzelku, dieta a predajcu a chod sa previezt s corollou sedan, myslim, ze tych 200 kg dorovnas ludskym nakladom 
predajcovia su trochu deformovana skupina ludi, ked mas k dispozicii xx aut na prevezenie jasne ze ta to k zakladnym motorizaciam netaha a podla toho sa potom odvijaju aj tvoje odporucania..
ja osobne by som nechcel corollu 1,4 a kolko ich beha po cestach?
vela stastia a zdaru.. CEED SW je pekne auto, ale myslim, ze corolla verso je niekde inde co sa tyka spolahlivosti a hlavne variability priestoru - toto clovek vacsinou oceni az v skutocnej prevadzke. je pravda ze v ceede bude asi lepsia vybava.
@spotreba - pozri si www.spritmonitor.de spotreba zalezi na tom ako clovek jazdi. so starou corollou 4efe som nemal problem sa dostat na knizkove hodnoty, s novou mam pri pomere mesto / nemesto 1/3 priemer vyssi ako udava vyrobca. ceedy vsak vraj nie su dietne naladene auta.

predajcovia su trochu deformovana skupina ludi, ked mas k dispozicii xx aut na prevezenie jasne ze ta to k zakladnym motorizaciam netaha a podla toho sa potom odvijaju aj tvoje odporucania..
ja osobne by som nechcel corollu 1,4 a kolko ich beha po cestach?

vela stastia a zdaru.. CEED SW je pekne auto, ale myslim, ze corolla verso je niekde inde co sa tyka spolahlivosti a hlavne variability priestoru - toto clovek vacsinou oceni az v skutocnej prevadzke. je pravda ze v ceede bude asi lepsia vybava.
@spotreba - pozri si www.spritmonitor.de spotreba zalezi na tom ako clovek jazdi. so starou corollou 4efe som nemal problem sa dostat na knizkove hodnoty, s novou mam pri pomere mesto / nemesto 1/3 priemer vyssi ako udava vyrobca. ceedy vsak vraj nie su dietne naladene auta.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE