Nová Toyota Corolla Verso

vše ohledně modelové řady Corolla
KAJDA
Člen Týmu

Příspěvek od KAJDA »

není to tak daleko, ze zlína cca 100 km ale rezervaci mi dali jenom do pátku, kdybych vyrazil hned po práci tak stihnu dojet jen do brna, zpátky už ne. Nevím zda by prodloužili rezervaci.
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Veď naspäť už môžeš ísť na Verse :wink:
To už si musíš zmafiózovať sám s mangelínou, ale keď im povieš, že ho zoberieš, tak ti určite počkajú....ono to väčšinou nieje až také horúce a tiež sa im nepodarí len tak predať auto denne :roll:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
KAJDA
Člen Týmu

Příspěvek od KAJDA »

A jaký vůbec máte názor na verso? Chtěli jsme corollu ale do kufru se nám nevleze kočárek :? tak pak jedině to verso přišlo v úvahu
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Mňo ja natlačím kočiar aj do manželkinho sedanu E10, ale musím sa trochu posnažiť :lol:
Veľká škoda, že Rollku už nerobia v kombi, ako bola predtým E12ka...tá bola vydarená. Verso už je viac rodinne založené...kolega ju nafasoval ako služobáka namiesto E12 kombi a nesťažuje sa....bodaj by sa sťažoval :wink: Tiež majú doma prcka a čakajú druhé a s kočiarom sú v pohode, aj keď sa mi zdá, že do E12 kombi sa skladal o čosi ľahšie...možno aj kvôli výške hrany kufra, ale mám pocit, že kombi malo väčšiu úložnú plochu...neviem, ako je to s objemom.
Gortz
Člen Týmu

Příspěvek od Gortz »

Zdarec, ja mam Verso 1.6, ale ten predchozi model. Rok vyroby 2003. Co se tyce spotreby, ted me pocitac ukazuje prumer 6.9. Jezdime tak 70% mimo mesto. Vykonove by mohla byt 1.6 o neco silnejsi, ale da se s tim jezdit. Mel sem pred tim 1.4 Mazdu 323 a byla zivejsi, ale taky lehci. S kocarkem si starosti nedelej (taky ho vozime), ten se tam vleze v pohode. Novy Verso je jeste o neco vetsi. Pravda ale je ze E12 kombik ma o neco delsi zavazadlovej prostor, Verso je zase vyssi. Na objem to bude cca stejny. kazdopadne je to ale dobra volba
KAJDA
Člen Týmu

Příspěvek od KAJDA »

jé no super, konečně někdo kdo ho má, už mě začínalo stresovat že snad si ho nikdo nekupuje :)
S tou spotřebou jsi mě potěšil, z toho mám celkem obavu že nás to sežere, ještě když nové auta prej mívají spotřeby větší než uvádějí v katalogu.
KAJDA
Člen Týmu

Příspěvek od KAJDA »

asi jste mě chlapy přesvědčili :D
Gortz
Člen Týmu

Příspěvek od Gortz »

Tak se pak ozvi, jak's dopadl.
S120
Mazda 323 1.4 16V
Toyota Corolla Verso 1.6
KAJDA
Člen Týmu

Příspěvek od KAJDA »

Tak pánové nakonec jsem neodolal a koupil, snad nebudu litovat :( Postupně jsem napíšu svoje dojmy, popřípadě starosti :roll:
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Gratulujem, myslím, že budeš spokojný :wink:
Veľa šťastných Toykilometrov :wink:
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

zober manzelku, dieta a predajcu a chod sa previezt s corollou sedan, myslim, ze tych 200 kg dorovnas ludskym nakladom ;)

predajcovia su trochu deformovana skupina ludi, ked mas k dispozicii xx aut na prevezenie jasne ze ta to k zakladnym motorizaciam netaha a podla toho sa potom odvijaju aj tvoje odporucania..

ja osobne by som nechcel corollu 1,4 a kolko ich beha po cestach? ;)

vela stastia a zdaru.. CEED SW je pekne auto, ale myslim, ze corolla verso je niekde inde co sa tyka spolahlivosti a hlavne variability priestoru - toto clovek vacsinou oceni az v skutocnej prevadzke. je pravda ze v ceede bude asi lepsia vybava.

@spotreba - pozri si www.spritmonitor.de spotreba zalezi na tom ako clovek jazdi. so starou corollou 4efe som nemal problem sa dostat na knizkove hodnoty, s novou mam pri pomere mesto / nemesto 1/3 priemer vyssi ako udava vyrobca. ceedy vsak vraj nie su dietne naladene auta.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Odpovědět

Zpět na „Corolla“