PREDNI SPOJLER 1990-1993
PREDNI SPOJLER 1990-1993
CHLAPI CO NA NEJ RIKATE?
NA TOHLE JSEM SE NEPTAL NEVIM PROC MAS POTREBU HNED NEKOHO HANIT ZE NECO KURVI MYSLIM ZE SI TO TAKY NEZASLOUZIM, TEBE URCITE TAKY NIKDO NEODSUZUJE ZA TVOJE KONZERVATIVNI NAZORY TAK PROSIM NECH OSTATNIM TU SVOBODU MIT NAZORY JINE,,,JASNE MYSLET SI MUZES CO CHCES ALE MYSLIM ZE JSEM SE TEBE NIJAK NEDOTKL ABYSES MUSEL VYJADROVAT TAKLE,,,avenger píše:jak tak vydím tvůj podpis nebude lepší prodat vcelku od výroby stylingově povedenou celicu a kurvit Golfy? tohle si to auto nezaslouží, jelikož jich tolik není tak není třeba odlišovat
promiň nečekal jsem že se tě to hned dotkne ber to trošku s nadhledem člověče, ptal jsi se jestli se to libí, napsal jsem že ne (skryto ve větě že si tohle auto nezaslouží) takže odpověď na tvojí otázku, já jen že v ikonce to celice celkem sluší ale jak tak vidím každým krokem na tom bude hůř...pegasss píše:NA TOHLE JSEM SE NEPTAL NEVIM PROC MAS POTREBU HNED NEKOHO HANIT ZE NECO KURVI MYSLIM ZE SI TO TAKY NEZASLOUZIM, TEBE URCITE TAKY NIKDO NEODSUZUJE ZA TVOJE KONZERVATIVNI NAZORY TAK PROSIM NECH OSTATNIM TU SVOBODU MIT NAZORY JINE,,,JASNE MYSLET SI MUZES CO CHCES ALE MYSLIM ZE JSEM SE TEBE NIJAK NEDOTKL ABYSES MUSEL VYJADROVAT TAKLE,,,avenger píše:jak tak vydím tvůj podpis nebude lepší prodat vcelku od výroby stylingově povedenou celicu a kurvit Golfy? tohle si to auto nezaslouží, jelikož jich tolik není tak není třeba odlišovat
mimochodem na internetu se capslockem nepíše
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Styling vznikl proto,aby se jeden sériový golf v tdi odlišil od druhého. nejlepší na tom je,že díky masově prodávaným stylingovym doplňkům není problém potkat dva stejně "vytuzene" golfy v "tédéíčku" hustě vočipované. Jezdící dle slov jejich majitelů 250km/h za "tři na sto! Krávo!" Dej si na auto co chceš. Jsou to tvé peníze,tvé auto. Mně osobně se to nelíbí. Celica jako taková je po designové stránce dokonale auto,na které je těžko vybírat doplněk,aby nezkazil celkovou hladkou sportovní linii auta. A navíc,už to tu jednou zaznělo,nevím jak se ta tvoje 1.6 vypořádá s každým kilem navíc. Ale jak říkám je to jen tvá věc.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu se vyjadřovat k diskuzi o kilech a golfech a zaměřím se raději na otázku tohoto topicu... Musím říct, že až na ten spojler a prahy je to vážně krásnej kousek. Taky já osobně bych si vybral jiné kola, ale ta modrá je naprosto úchvatná Mimochodem, možná jenom špatně vidím, ale nepříjde vám, že nárazník a pp blatník mají trochu jiný odstín?
PS: vynález caps locku nasměroval lidstvo do záhuby
PS: vynález caps locku nasměroval lidstvo do záhuby
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,...taky jsem dlooouho hledal nějaké spojlery atd,...ale nakonec stejně zvítězila klasika sériové výroby, neboď všechny jaksi lámali linii auta ala Weilsaid nebo jak se to píše,...
Stačí když Celdě nasadáš slušné kola a je hotovo.
Tenhle se mi také nelíbí (Tak trochu hrablo na sníh,...)
Stačí když Celdě nasadáš slušné kola a je hotovo.
Tenhle se mi také nelíbí (Tak trochu hrablo na sníh,...)
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
design vs praktičnost
jako líbí se mi, jak kopíruje design "poziček" a má víc usměvavou kušnu.
Ale osobně bych to nechtěl. Líbí se mi originalní tvar, kterej je navíc praktickej v tom, že je celica VYSOKO a tudíž nehrozí odření nárazníku (předního ani zadního) při parkování, nebo vyjíždění "schodů" nebo obrubníků + retardery. Tady v Praze je mi těch nízkých joudů upřímně líto, spíš si poklepu na čelo- když vidim, jak se připosraně plazej a modlej se aby neslyšeli to skřípnutí, který nenáviděj. Pamatuju si jak jsem měl Eclipse 1g a do 14dnů sem právě všude odíral nárazník- byl standardně proklatě nízko... u celicy zbožňuju právě teda- že je VYSOKO a neni problem ani na horách-závěje, po lesních cestách-necestách, po polích, lukách, horech-dolech ... pluh je naprt.
Ale osobně bych to nechtěl. Líbí se mi originalní tvar, kterej je navíc praktickej v tom, že je celica VYSOKO a tudíž nehrozí odření nárazníku (předního ani zadního) při parkování, nebo vyjíždění "schodů" nebo obrubníků + retardery. Tady v Praze je mi těch nízkých joudů upřímně líto, spíš si poklepu na čelo- když vidim, jak se připosraně plazej a modlej se aby neslyšeli to skřípnutí, který nenáviděj. Pamatuju si jak jsem měl Eclipse 1g a do 14dnů sem právě všude odíral nárazník- byl standardně proklatě nízko... u celicy zbožňuju právě teda- že je VYSOKO a neni problem ani na horách-závěje, po lesních cestách-necestách, po polích, lukách, horech-dolech ... pluh je naprt.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
snad poprve s tebou musim souhlasit, s fauve golfy si to vystihl lip nez bych to dokazala ja jinak Celica ma opravdu dokonale tvary, neni misto ktere bych na ni menila, tady ten tuning, styling nebo jak tomu kazdy rika, je fakt pro auta, ktera uz z vyrobni linky sjela nedokonala, tudiz se jim musi trochu pomoci, to se ale Celicy rozhodne netyka, tady timto ztrati akorat to charisma co ma, tu nadcasovost a elegancilibor12 píše:Styling vznikl proto,aby se jeden sériový golf v tdi odlišil od druhého. nejlepší na tom je,že díky masově prodávaným stylingovym doplňkům není problém potkat dva stejně "vytuzene" golfy v "tédéíčku" hustě vočipované. Jezdící dle slov jejich majitelů 250km/h za "tři na sto! Krávo!" Dej si na auto co chceš. Jsou to tvé peníze,tvé auto. Mně osobně se to nelíbí. Celica jako taková je po designové stránce dokonale auto,na které je těžko vybírat doplněk,aby nezkazil celkovou hladkou sportovní linii auta. A navíc,už to tu jednou zaznělo,nevím jak se ta tvoje 1.6 vypořádá s každým kilem navíc. Ale jak říkám je to jen tvá věc.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..