fildis píše: Jinak sem si taky o víkendu zablbnul hezky na letišti
Taky taky a s temi letnakami jsme si taky uzili, kamos nez prezul tak ho vytahnul na letnakach jeli sme 30km/h a pri zatazeni rucky auto slo hned do bokem takove elegantni to bylo ani moc rychle ani nerval moc motor a klouzali jsme paradne ted uz je prezuty ... a corollka mno sni sem se este vcera dost nablbnul
Sama si musela vyzkoušet smyky a nakonec sem jí od volantu musel vyhnat, jinak bysme tam byli ještě dneska Člověk si to někde ošahat musí, aby byl trošku v obraze, co to může na silnici udělat
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
Já třeba jak jsem měl ještě škodulu a sní se dobře driftuje a ještě jsem to nezkoušel Cordulkou až bude zmrzlý sníh tak to pujdiu hned vyzkoušet:).Ale není jak škodovka se zadní náhonem.
Jakej silikon kupujete? Kde se to dá sehnat? Já měl nějakej obyč přípravek z autodílů a pak ještě nějakej drahej z Kelly, ale nic moc nepomohlo. Dveře můžu odtrhávat dál. Tak bych chtěl něco zaručenýho. Ještě zkusim glycerol z lékárny, tak jsem zvědavej.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly....
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP