Zpětné zrcádko
Zpětné zrcádko
Zdravím, dneska mě čekalo nemilé překvapení..Přišel jsem k toyotce a měl jsem na straně řidiče vymlácený zrcádko (sklíčko) asi nějakej vandal...
Nemáte někdo náhradní org.černé manuální levé zp.zrdcádko???
Mám toyotku corolku E10 r.v.96
Nemáte někdo náhradní org.černé manuální levé zp.zrdcádko???
Mám toyotku corolku E10 r.v.96
Vypadá to že na vytržený sklíčko podrobněji jsem se ještě na to nekoukal...Jinak ten rám docela drží na svím místě ještě jsem našel nějakej vytrženej plast nevim no...Rampa89 píše:Tak vymlátili ti jenom sklíčko, nebo celý zrcátko? Skličko se dá vyměnit samostatně, nemusíš kvůli tomu shánět hned celý zrcátko, samozřejmě pokud není poškozenej mechanizmus ovládání.
No pluhem to určitě nebylo protože jsem stál na konci parkovišti kde se sníh neuklízí a hlavně jsem dneska byl v autoservisu kde mi bylo zděleno že někdo asi chtěl sklíčko plasty v zrdcádku jsou vyrvaný a tak se bude muset koupit nové v autokelly mě to vyjde na 1536,- což docela jde ale doufám že to nebude každej tejden...Přemýšlím jestli tam nezapojit alarm...Mám dálkový ovládání zdá se mě že funguje trochu jako alarm možná že kdyby se to připojilo na nějakej hlásič tak by to fachčilo...Jimmi píše:To už se mi stalo taky - asi Ti to lízli pluhem při odklízení sněhu. Vyměnil jsem sklíčko s rámečkem, za pár korun na aci.cz například.
- FRANCOTIRADOR
- Člen Týmu
Takovou radost jsem měl na sídlišti ob týden. Určitě by pomohlo zrcátko do silnice sklápět, ale tehdejšího auta to nešlo. Plastové části jsem vždy slepil a pro zrcátko jsem chodil (s papírovou šablonou) ke sklenáři. Vyříznutí zrcátka stálo 50 až 70,- Kč (jak kde) i s materiálem.
- TOYOTA Corolla E9 1.3 XLi Liftback EE90 r.v. 92
- YAMAHA XT600e 4PTA r.v. 02
- OPEL Astra F 1.4i Hatchback C14NZ r.v. 92
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
mám starší kompletní manuál zrcátko jako nové ale to se nevyplatí když ti ho pošlu poštou tak se to prodraží. jinak rád bych věděl kde sehnat nové za 140,- jak tady někdo psal, co já vím tak origo Toyota stojí jen sklíčko cca 600-700,-
Toyota Corolla E11 Compact
Lexus LS 400 V8 - prodáno
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 200 r.03 - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Lexus LS 400 V8 - prodáno
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 200 r.03 - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... strid=4924
345 sklo s rámečkem (pro moje auto), ale mám pocit, že jsem ho kupoval před několika lety za míň. Za 140 jsem někde viděl bez rámečku, ale nějak to nebylo přesně ono. Takže tímto se opravuji
345 sklo s rámečkem (pro moje auto), ale mám pocit, že jsem ho kupoval před několika lety za míň. Za 140 jsem někde viděl bez rámečku, ale nějak to nebylo přesně ono. Takže tímto se opravuji