plech tam mam... ale spíš to kape dole... na začátek fucku... než na svody... ani nevim kam... sem to nestudoval

utírat hehehe jo tak to abych si pořídil popelku... polepit a nemusí téct, hlavně když kape

a hlavně nežere! no prostě pak ať si kape, ale hlavně ať mi nesmrdí do kabiny. No dobře dá se říct že to i trochu voní...

ehmmm ale po 5 letech co to občas čmuchám tak už mě to sere... a to sem to nechával přetěsňovat asi 2x... nežere ale hlavně že kape

už žádný přetěsňování nebude! pár kapek kape z každýho auta... a to i z nových... naše terrano kape, spacewagon kapal, no ještě landcruiser nekape-- ale začne aspoň kapička na silnici bude časem

takový značkování se toleruje. ale na vejfuk mi to kapat nebude! o to se postarám.
ps: teď sem si vzpomněl, že i terranu to asi kape na vejfuck! jako jsme jeli s bratrem po dálnici... a najednou smrad, fakt kentus... jako by něco hořelo...pálilo se... sme zastavili v mníšku pod prdy a čumíme nic... nikde nic... precizně spáleno... a pak asi po 2 hodinách znova... ten samej puch... takže tahle páska se fakt hodí

antipuch izolace