kaplicka na budiky
kaplicka na budiky
chtel bych se zeptat zda ma nekdo zkusenost s instalaci kaplicky na sloupek?hlavne jak sundat ten original plast?abych ho neposkodil..dekuji za pripadnou odpoved 

Toyota MR2 3S-GTE
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na sloupek je lepsi - clovek pozoruje hodnotu perifernim videnim. U kastliku je to uz moc mimo zorne pole. Jedno dobre doporuceni pro prakticky zamerene lidi - pristroj do drzaku instalujte tak, aby pri PROVOZNI hodnote byla rucicka zhruba ve vodorovne poloze. Ano, vypada to DIVNE pro lidi, kteri by koukali do auta a kroutili hlavou, proc ma ten posuk danej budik "nakrivo", ale v praxi je potom jednodussi mrknout okem na budik a nemuset odecitat hodnoty, staci vedet, ze rucicka je ve spravne poloze a tudiz na spravne hodnote. Vhodne napriklad pro ukazatel teploty oleje, maxima plniciho tlaku apod.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
dikes-to jsem uz v par autech videl:)jinak radio mam to velke(dvojite)a tam pujdou asi budiky co nemusi byt tolik na ocich..kdyby jste nekdo vedel jak sundat ten plastik na sloupku co nejsetrnejsim zpusobem?jestli ho staci vycvaknout nebo tam jsou srouby?Beaver píše:Na sloupek je lepsi - clovek pozoruje hodnotu perifernim videnim. U kastliku je to uz moc mimo zorne pole. Jedno dobre doporuceni pro prakticky zamerene lidi - pristroj do drzaku instalujte tak, aby pri PROVOZNI hodnote byla rucicka zhruba ve vodorovne poloze. Ano, vypada to DIVNE pro lidi, kteri by koukali do auta a kroutili hlavou, proc ma ten posuk danej budik "nakrivo", ale v praxi je potom jednodussi mrknout okem na budik a nemuset odecitat hodnoty, staci vedet, ze rucicka je ve spravne poloze a tudiz na spravne hodnote. Vhodne napriklad pro ukazatel teploty oleje, maxima plniciho tlaku apod.
Toyota MR2 3S-GTE
na to jsem si dal aspon trochu bacha-mam kaplicku pro dva budiky-snad to bude v pohode..ale je fakt ze vyhled to trochu zhorsi-az to bude hotove hodim sem fotkyja_ma píše:ale bacha na zatmavene budiky, nedoporucuji!!! na A sloupku je to naprd, kdyz jedes v uplne tme a jedes treba rychlejia mas nejake serpentyny... tak do te zatacky nevidis, tak jako by jsi mel..

Toyota MR2 3S-GTE