kaplicka na budiky

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
petrmr2
Člen Týmu

kaplicka na budiky

Příspěvek od petrmr2 »

chtel bych se zeptat zda ma nekdo zkusenost s instalaci kaplicky na sloupek?hlavne jak sundat ten original plast?abych ho neposkodil..dekuji za pripadnou odpoved :idea:
Toyota MR2 3S-GTE
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

do mr2-bych si je rači asi představoval do prostoru pod rádiem-teda jestli nemáš to velký 2-DINový rádio, tam by se tři malý měli vejít
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Na sloupek je lepsi - clovek pozoruje hodnotu perifernim videnim. U kastliku je to uz moc mimo zorne pole. Jedno dobre doporuceni pro prakticky zamerene lidi - pristroj do drzaku instalujte tak, aby pri PROVOZNI hodnote byla rucicka zhruba ve vodorovne poloze. Ano, vypada to DIVNE pro lidi, kteri by koukali do auta a kroutili hlavou, proc ma ten posuk danej budik "nakrivo", ale v praxi je potom jednodussi mrknout okem na budik a nemuset odecitat hodnoty, staci vedet, ze rucicka je ve spravne poloze a tudiz na spravne hodnote. Vhodne napriklad pro ukazatel teploty oleje, maxima plniciho tlaku apod.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

Beaver píše:Na sloupek je lepsi - clovek pozoruje hodnotu perifernim videnim. U kastliku je to uz moc mimo zorne pole. Jedno dobre doporuceni pro prakticky zamerene lidi - pristroj do drzaku instalujte tak, aby pri PROVOZNI hodnote byla rucicka zhruba ve vodorovne poloze. Ano, vypada to DIVNE pro lidi, kteri by koukali do auta a kroutili hlavou, proc ma ten posuk danej budik "nakrivo", ale v praxi je potom jednodussi mrknout okem na budik a nemuset odecitat hodnoty, staci vedet, ze rucicka je ve spravne poloze a tudiz na spravne hodnote. Vhodne napriklad pro ukazatel teploty oleje, maxima plniciho tlaku apod.
dikes-to jsem uz v par autech videl:)jinak radio mam to velke(dvojite)a tam pujdou asi budiky co nemusi byt tolik na ocich..kdyby jste nekdo vedel jak sundat ten plastik na sloupku co nejsetrnejsim zpusobem?jestli ho staci vycvaknout nebo tam jsou srouby?
Toyota MR2 3S-GTE
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

tak jsem se k tomu konecne dostal a plast je dole..
Toyota MR2 3S-GTE
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

ale bacha na zatmavene budiky, nedoporucuji!!! na A sloupku je to naprd, kdyz jedes v uplne tme a jedes treba rychleji 8) a mas nejake serpentyny... tak do te zatacky nevidis, tak jako by jsi mel..
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

ja_ma píše:ale bacha na zatmavene budiky, nedoporucuji!!! na A sloupku je to naprd, kdyz jedes v uplne tme a jedes treba rychleji 8) a mas nejake serpentyny... tak do te zatacky nevidis, tak jako by jsi mel..
na to jsem si dal aspon trochu bacha-mam kaplicku pro dva budiky-snad to bude v pohode..ale je fakt ze vyhled to trochu zhorsi-az to bude hotove hodim sem fotky :wink:
Toyota MR2 3S-GTE
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Já měl taky na dva a cpal jsem ji co nejvíce dolů... Hlavně si nekupuj ty budíky zatmavene. Protože jak v létě svítí slunko tak jde prd vidět.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

ja_ma píše:Já měl taky na dva a cpal jsem ji co nejvíce dolů... Hlavně si nekupuj ty budíky zatmavene. Protože jak v létě svítí slunko tak jde prd vidět.
koupil jsem budiky od autometru-jsou normalni..zadne spec.efekty nebo neco takoveho-diky za radu :wink:
Toyota MR2 3S-GTE
Odpovědět

Zpět na „MR2“