Hukr - Brno

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
oauh
Člen Týmu
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27.03.2007, 11:03
Kontaktovat uživatele:

Hukr se zblaznil?

Příspěvek od oauh »

Cau, potrebuju udelat na Toyote Corolle velkou garancku po 4 letech a tak jsem zkusil hukra. Jeste pry je autorizovany servis Toyoty. Cenu by videl tak na 10.000,- :) Pritom v seznamu serivsu toyoty se cena pohybuje tak kolem sesti. Mate nejake tipy na kvalitni a levny (ze bych chtel moc? ;) servis na garancku? Dik
Jirka
Věčnej rejpal
Příspěvky: 925
Registrován: úte 29.06.2004, 16:12

Příspěvek od Jirka »

Dneska jsem kontaktoval servis Toyota Hukr.Asi nechtějí zákazníky.Skladník mi nedokázal říct kdy díly budou a že bez zálohy ani ránu.Řekl jsem,že tam nebudu jezdit 2x.Tak mi řekl sežeňte si to u konkurence.Nakonec mi slíbil info za hodinu.Během hodiny jsem si to rozmyslel a zavolal k té konkurenci.Bez problému jsem se na všem domluvil také chtěl zálohu,ale to chápu.Vyšel mi vstříc i s termínem,cena byla stejná jako u Hukra.Po chvilce jsme se domluvily,že záloha nemusí být,jelikož by dorazila asi v pátek a to je docela pozdě!!!!Tak jsem se domluvil tam.Nakonec jsem zavolal danému skladníkovi a vše zrušil.Se slovy ,že jsem si tam připadal jako zákazník.(nebylo to nic závaznýho)Vše mu bylo absolutně jedno!!!Vím byla to malá objednávka ale malý kšeft taky kšeft.Prostě víckrát Toyotě Hukr neukážu!!!
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

to je teda pristup , ja kdyz kupuju dily v toyote, staci zavolat a vsechno v pohode, to jsem teda rad ze mam v blizkosti lepsi servis ( Tábor )

to je hrozny stema lidma dneska
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Jirka
Věčnej rejpal
Příspěvky: 925
Registrován: úte 29.06.2004, 16:12

Hukr

Příspěvek od Jirka »

Tak jsem podle doporučení Hukra tedy navštívil konkurenci.Byl jsem spokojenej.Touto cestou musím poděkovat panu skladníku z Hukra.Opravdu jsem si u konkurence připadal jako zákazník a cena stejná jaku sliboval skladník z Toyoty HUKR.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“