Zdravím jen bych chtěl rozpoutat nějakou akci na téma čirá optika jaké máte zkušenosti atd přemýšlím, že bych si je namontoval na svojí celicu ???
S pozdravem Jiří
jedinej kdo je ma je Malpaso , ale ten uz jsem moc nechodi , ale myslim ze mu to moc dobre nesviti , mozna se tu objevi nekdo kdo o tech malpasovejch svetlech vi vic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
já o tom nic moc nevím, ale na kolik tě vyšli koukám se po nich a chtěl bych je jen se mi za ne nechce dávat ty hrozný peníze. na ebay jsem je viděl za 700 euro
Já jen vím že tam byl problém se zapojením,...nějak to nepasuje na ty naše Evropské kontakty,..takže zase další práce s předěláváním a upravováním,..ale pŕo šikovného elektrikáře v poho.
A myslím že i montáž nějak nesedí,..?..-
Jo, to jsem měl u zelené corolly specialitku - měl jsem tam jedno světlo japonské a jedno evropské. Rozdíl v tom byl ten, že měly konektory inverzně (nedaly se zaměnit, ale pinout byl stejný) a ovládání motorků naklápění bylo taky opačně - takže mi při pokusu o naklápění šlo jedno světlo nahoru a jedno světlo dolů
Zdravím,
Tak zapojení je v pohodě původní konektory jsem zachoval pak sem dám nějaké foto.
A vyšli mě na 10 500kč a vyndaný z gtčka ale jsou jako nový bez škrábanců.
Foto jsem dám později.
Tak zatím.