okna (boční)

vše ohledně modelové řady Yaris
mvujtek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

okna (boční)

Příspěvek od mvujtek »

Zdravim všechny yarošovce na mem aute r. v. 2008 pri staženi oken nedolehaji k oknum ty stiraci gumy tak okno nahoru zase vyjede orosene nebo s kapkami rosy zpet nahoru nesetreno je to jen u mne nebo to tak mate taky zadni okna castecny kontakt maji dik za postřehy.
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Řekl bych, že to tak bude u všech. Je to stejné jak u Yardy 2001 tak i u 2007.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

U mna je to tiez rovnake. Pravdepodobne to budu mat vsetci
Toyota Yaris 1.0, Base Cool, VSC + TRC
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Tak,tak -detto..to nerieš... 8) 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
ullja
Člen Týmu

okna - přední i boční

Příspěvek od ullja »

Ahoj, tak jsem měla Yarise před domem v mrazech. Překvapilo mě, že jsem měla ráno zamrzlá přední okna ZEVNITŘ. Ostatní byla zamlžená. A předtím v deštivém podzimu byla zamlžená a přední spíše mokré než jen zamlžené. Ani to nešlo utřít, jen se to rozmazalo, musela jsem stát a ofukovat. Předchozí auta (favorit,felda,peugeot) takové probémy nikdy neměla.
ullja
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

předpokládám, že kabinový filtr čistý, bez vlhkosti.. a že není zapnutá vnitřní cirkulace... co koberce? nejsou mokré? neteče tam někudy?
ullja
Člen Týmu

Příspěvek od ullja »

Auto je nové (XI.2008),klimu jsem ještě nazapla (namá filtr :-(, musím to nějak levně vyřešit), mokré koberce ne,většinou v něm jezdím sama. Že by teklo, nevím.
ullja
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Toto sa mi stalo raz tiez, ale u mna sa to da vysvetlit:
Pocas jazdy som nemal pustene ofukovanie predneho skla, cize pred vystupenim z auta bolo sklo na okrajoch zvnutra zahmlene. V noci poriadne mrzlo a stalo sa to, ze pocas noci sklo na zahmlenych miestach zamrzlo, cize som mal namrazu aj zvnutra.

Je to specificky pripad, takze neviem, ci sa nieco podobne nestalo tebe. Ak sa ti to ale stava pravidelne, zrejme je problem inde.

Pre porovnanie; sluzobne Peugeoty, ktore nam stoja 3 dni v -15 stupnovych mrazoch, mali okno zvnutra zamrznute uplne.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Mě to taky zamrzlo zevnitř. Ale udělal jsem si to sám. Jak jsem stříkal středovou konzolu tak jsem pak naopak nalepil ty nálepky (vnitřní a venkovní okruh) a furt jsem nechápal proč se mi to tak mlží. Přišel jsem na to po dvou letech :lol: :lol: :lol:
gEs
Navigátor

Příspěvek od gEs »

Taky se mi to stávalo....ach to počasí. Pomohlo mi po příjezdu večer z práce otřít okna do sucha a občasné používání klimy při cestě do práce ...vysouší vlhkost ze vzduchu a ta se pak nekondenzuje na oknech.
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Přesně co říkají ostatní, chce to držet vnitřek auta co nejvíce v suchu. Někdy když to jde, tak nechám pootevřené okno, pak se nestihne vlhkost zkondenzovat na čelním skle.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Nerieš to tak,že by to bolo niečo zlého...U všetkých aut to je.
Pozri sa:...Teraz napríklad vonku prší.Gumy na podlahe sú mokré,a ak máš do rána mráz,tak je to normálne.Voda sa vyparuje ,aj keď nie je +20 stupňov. Takže je v aute tým pádom vlhkosť,ktorá zamrzne.
Minule som mal natiahnutú plachtu na čelnom skle ,aby som nemusel škrabať ráno.No ale keď som prišiel ráno do auta a dal som dole tu plachtu,pozerám ako buvol,že tu plachtu som asi zbytočne kupoval. Tak som zobral škrabku,žačal škrabať a nič-okno zvonku bez námrazy,ale celé okno zamrznuté zvnútra :lol: :lol: :lol:
Toyota Auris 1.8 hybtid
ullja
Člen Týmu

Příspěvek od ullja »

Díky za všechny reakce, jen mě mrzí, že takováto firma a toto..., jak jsem již psala, u žádného z předešlých aut to nebylo - a počasí je stejné :-). Jen jsem chtěla vědět, není-li to vadným těsněním. Ještě jednou díky a mnoho šťastných km všem :)
ullja
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

btw: ještě mě napadlo - čisté odmastěné okno se tolik nemlží a potom jsou na to taky různé přípravky proti mlžení, to by určitě pomohlo!
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ja som to okno dosť odmastil-a nič- skúsim teda práve opak-zato nič nedám-len sa možno nabohujem...Už ma to vytáča!!!!-Skúšal som aj možné aj nemožné...Zvnútra mám na celom čelnom skle námrazu....Pochopim,ak by som mal nejakú vlhkosť v aute(voda na rohožoch,atd...)Predvčerom som krásne všetko povytieral do sucha(vrátane kobercov). Včera som "sušil" a dnes som mal všetko skontrolované -všetko bolo suchučké a dokonca som dnes poobede aj vyleštil "okenou"(clin windows)všetky okná a do sucha vyutieral. Je pomaly 21 hod. Vonku je -3 a predné sklo je zvnútra tak isto namrznuté,ako zvonka... :mad: :mad: :mad: Kurňa-kto tu spomínal-nejakú ryžu alebo čo dať do auta na pohltenie vlhkosti(aj keď neviem,akú vlhkosť"). Je toto možné???? Kde mám hladať chybu-ak je to vôbec chyba...Je to normálne alebo čo??? :roll: :roll:
V lete som vyskúšal vyleštiť okná s "Pronto" sprayom -co je na nábytok -ale na sklo.Spočiatku som sa bál,lebo to vypadalo blbo,keď som to nastriekal na sklo(ale keď to na nádobe píšu,že je to aj na zrkadlo a aj na sklo-tak som to riskol).Proste-tekutý krém. Vyleštím ho-nevyleštím.....-ale ano dalo sa to krásne vyleštiť a dokonca všetky čmuhy čo vidíme na skle v noci keď ti niečo ide oproti zmyzli. Tak to ešte s týmto skúsim zajtra vyleštiť. Tá jemná mastnota tam zostane,neublíži a teoreticky by to zamrznúť už nemalo-alebo ja už teda neviem.Ráno musím čakať ako taká cicina,pokial sa ti odmrazí zvnútra sklo a samozrejme je to po odmrazení mokré... ... :roll: :roll:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“