Nedávno když jsem měnil zimáky jsem zjistil, že tyčkama stabilizátoru vpohodě hejbu, když je vemu mezi dva prsty, pohyb je v kloubkách, takže mi to nepřišlo až tak moc podezřelí, žádné cvakání ani vůle, prostě plynulej pohyb.
Otázky: 1) má se dát s těma tyčkama takhle hejbat, nebo by měly bejt tuhý?
2) jak se projevuje špatná tyčka (kost) stabilizátoru, kromě bouchání.... , myslím vlastnosti auta při jízdě...
3) můžou špatné tyčky způsobovat to, že mi s autem hodně cloumá vítr (s poryvem auto dost uhybá a je nutný ho rovnat)
Za odpovědi předem všem dík...
E11 - Tyčky stabilizátoru
E11 - Tyčky stabilizátoru
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
- medved.design
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
1- myslím že by měli bejt tuhý, je opravdu znát rozdíl mezi novými a starými, s novými téměř ani nehýbneš
2- Hodně se pak nahýbá a je takové divné, nedokážu to přesně popsat
3- myslím si že ano, ale spíše bych kouknul na čepy řízení a nápravy a na jejich vůle, když zvedneš auto na hever poznáš to snadněji
2- Hodně se pak nahýbá a je takové divné, nedokážu to přesně popsat
3- myslím si že ano, ale spíše bych kouknul na čepy řízení a nápravy a na jejich vůle, když zvedneš auto na hever poznáš to snadněji
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
mě auto na nerovnostech jakoby plave, kdyz je nerovnost v zatacce, tak jakoby trochu ujizdi.... , pri meneni gum jsem tam zadnou vuli neregistroval, jenom ty tycky..., tak ted nevim co s tim, budu se na to muset poradne kouknout, ale ted v ty zime se mi pod to nechce 
Ps. me slo hlavne o ty jizdni vlastnosti pri spatnejch tyckach..., pro projeti diry mi to samozrejme trochu tluce, ale to uz mi dela asi tak dlouho, ze to povazuju za normalni... (prichazelo to asi postupne)

Ps. me slo hlavne o ty jizdni vlastnosti pri spatnejch tyckach..., pro projeti diry mi to samozrejme trochu tluce, ale to uz mi dela asi tak dlouho, ze to povazuju za normalni... (prichazelo to asi postupne)
arcci