Celica 1.6 Gti r 86

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
xMartyx
Člen Týmu

Celica 1.6 Gti r 86

Příspěvek od xMartyx »

Zdravím
Chlapy co říkáte na tuhle celicu?? Ma to cenu kupovat? Na netu moc náhradních dílu nebylo. Designově je zastaralejší taky je to už stařena, ale tento motor ma podstatně větší výkon nez sti verze, kterou měla celica o jednu generaci výše. Chtěl bych to dát do jemného tuningu, ale bude na tom asi hodně práce...kdyžtak poraďte kde se dají sehnat na tenhle kousek díly. Jestli se to tady probíralo tak se omlouvám ale nikde sem to nenašel. Předem děkuji za vaše názory. 8)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

škoda že cena za dovoz u takhle levnýho auta hraje už docela velkou roli, ale po novym roce bude ještě o 10tis. dražší,
btw pokud takovou hledáš tak já bych do toho šel hned, na pohled vypadá až nadprůměrně dobře, jen jesli
můžu poradit tak s tim tuningme(myslíš určitě styling) bych byl hodně jemnej, spíš bych sundal ten
pinpongovej stůl ze zadku a nechal jí sériovou, ale v dobrym stavu!(nebo si sežen bodykyt co se dával na GT4)
Btw s dílama to zas tak hrozný neni, tady na fóru jich seženeš sposty.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

já vím no, sou to svině..chtěj se zbavit starých aut, ale tohle vypadá na parádní kousek. Co říkáš na ten motor. přece ho jentak nepřestali dělat bo o generaci výš se už 1.6 gti nedělá, místo toho je průměr- sti... to křídlo bych si tam aji čéče nechal, ale chtěl bych si sundat ty lišty co vedou podél celého obvodu auta jestli víš co myslím... a místo tech světel v předním nárazníku bych šel do denního svícení... chtěl bych si z toho udelat moderní auto jestli mi rozumíš, ale paskvil ne to se neboj... ale ty denní světla by byli asi moc nízko na to aby splňovali předpisy... hmm chtělo by to do toh ovrazit ještě neějaký prachy no :?
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

No tak na těch fotkách vypadá fakt nadprůměrně,pěknej zachovalej kousek!
Počet km je nějak málo,ale podle fotek dobrý,asi bych do toho taky šel.
Křídlo bych taky sundal,možná něco decentního,hlavně ne spoilery až na zem,v origo stavu bude vypadat stejně nejlíp,možná ty z gt4,
Lišty sundat.
Něco sem zaslech,že ta daň bude u aut starších 8let,takže to asi bude pravda
Naposledy upravil(a) Thomas CZ dne čtv 20.11.2008, 18:18, celkem upraveno 1 x.
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

chlapy a umíte někdo německy? Něco tam píše o motoru....
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

No němčinu sem chvíly měl,
Aha tak tam asi bude ňákej problém,píše tam že motor běží jen na 3 Zylindern (že by válce?),
a pak nejspíš že to je jen malý problém(asi nevim přesně) a že by to neměl bejt problem v EU sehnat(asi)
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

hmm ve zkratce- motor je v háji :lol: ale tak na kolik může přijít oprava... víc jak 20 klacků to snad nebude... u vás sem se dočetl, že se to ale nevyplatí opravovat u Toyoty... sou tam desně drazí
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

nejlevnejsi je vzdycky sehnat jinej motor , pokud nevis co s tim motorem je tak oprava muze bejt pekne draha , v toyote rozhodne nic nekupovat - nespravovat - by ses nedoplatil
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

i v tomhle případě? tenhle motor půjde podle mě těžko sehnat... a na kolik to tak přichází?
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Jo tak ta se tam oběvila něco málo po tom co jsem si jinačí přivezl,...Karoserie vypadá ve slušném stavu, ale podle toho "ping-png stolu" to musel mít strašný idiot,
respektive řečeno bál bych se co tomu všechno je,.... a těch 130tis. není tak moc, moje měla 105 000 najetých po nějáké starší dámě která s tim jezdila do obchodu a zpátky,ale taky čelda věčně stála...
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

motor cca od 5000 do 15000 , pokud chces mit hezky auto tak pocitej s tim ze ho bud levne koupis a pak do nej penize vrazis a nebo koupis zachovalej kousek a vrazis do nej min , ted jde o to co je pro tebe prijatelnejsi , celkove to vyjde s penezma na stejne

viz. muj priklad koupil jsem vrak za 15000,- a jeste jsem nezkoncil s opravama aby to bylo ve stavu v jakym chci a se vsim uz jsem nekde na 100tis. - prodejni cena auta je 50 tis.

stesti je ze na tyhle auta se tu da opravdu sehnat temer vse ( pokud clovek hleda a vsechno nepotrebuje mit hned ) a za dobry prachy , pokud by to auto melo opravdu zachovalou kastly, podvozek tak se to vyplati koupit a schanet jinej motor , pokud jsou na tom co jsem psal investice - tak se ti to moc uz nevyplati

taky jde o to jak budes auto pouzivat , jestli jen na vikendy a pro radost - tak u nas sezenes 2,0 4x4 za 40tis. , pokud na denni jezdeni tak je jedno jestli to bude 1,6 GTi ,nebo STi , takovej zasadni rozdil v tom zas neni - GTi musis jeste vic tocit
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

Zkusím napsat tomu borcovi co to prodává co s tím motorem je a jestli to má nějaký další problém... doufám, že to na nový motor není... zas je to napytel když to koupím teď, jelikož nemám garáž tak auto bude stát na parkovišti... takže doufat, že přežije zimu bez koroze 8) když to koupím po Novým roce budu muset zaplatit těch 10hadrů navíc jak říkal tady garfielld ....
xMartyx
Člen Týmu

Příspěvek od xMartyx »

díky moc za rady 8) kdyžtak budu jezdit na 3 válce no :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“