Mnooo tak to sem zvědav jak to zmáknu!!=))) Jinak teda jediný co sem dělal je, že sem čistil kontakty na víčku a palec rozdělovače!:)
Jinak díky, na zbytek se vrhnu a dám vědět co sem nenašel!!

Jo btw kde že teda najdu palivovaj filtr???

Někdy to chce trochu hledat... máš to tam aji s fotkama.SolidSnake píše:Libor12
Mnooo tak to sem zvědav jak to zmáknu!!=))) Jinak teda jediný co sem dělal je, že sem čistil kontakty na víčku a palec rozdělovače!:)
Jinak díky, na zbytek se vrhnu a dám vědět co sem nenašel!!))
Jo btw kde že teda najdu palivovaj filtr???Teda tušim kde by měl bejt ale nechci rozebret půl auta tak spíš jestli se k němu dá nějak rozumě dostat??
Mno je to výborný děkuju:) Ale teda né že bych neuměl anglicky bo použít slovník ale stejně se asi bojim že něco blbě přeložim a bude katastrofa!=)))libor12 píše:tady maš něco ohledne zapalovani: http://s1b.directupload.net/images/081120/7qmriw4y.pdf
Aha a drzi se titam porad bo ti klesa? DikSolidSnake píše:Mno já osobně se nikdy nad půlku budíku taky nevyhrabal!;) A to najezdim cca 100km denně a to jen po praze a často i centru! Půlka budíku je nějakejch 90°C ne?
Mno třeba teďka v tý klendře sem rád když se zahřeje... jakákoli zastávka třeba na 20min znamená ochlazení.... ale jen tak čístě během jízdy nepadá... leda když si valim z kopce na neutrál!kudl píše:Aha a drzi se titam porad bo ti klesa? DikSolidSnake píše:Mno já osobně se nikdy nad půlku budíku taky nevyhrabal!;) A to najezdim cca 100km denně a to jen po praze a často i centru! Půlka budíku je nějakejch 90°C ne?
Já teda nejsem žádnej znalec... viz víš.... ale myslim si že termostat je naopak naprosto v pořádku když to takle pěkně drží provozní teplotu!;)kudl píše:Jo tak to je jasny s tim zastavenim, myslel sem to za jizdy. Ja sem si rikal ze je spatnej termostat, kdyz sem mi ta teplota takle meni, ale koukam ze to mas stejny tak pak je to asi v poho. Mam ji teprve 14 dni takze zatim se porad ucim
sem rad za kazdou radu bo novotu