vrzání přístrojové desky

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
jaksitaksi
Člen Týmu

vrzání přístrojové desky

Příspěvek od jaksitaksi »

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s vrzáním přístrojové desky u corolly . auto má najeto 11 000 km a přístrojovka na nerovnostech nepříjemně vrže. Díky za radu
peta
Manager Týmu

Re: vrzání přístrojové desky

Příspěvek od peta »

jaksitaksi píše:Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s vrzáním přístrojové desky u corolly . auto má najeto 11 000 km a přístrojovka na nerovnostech nepříjemně vrže. Díky za radu
Lokalizovat misto vrzani sluchem, pak hmatem (pri tlaceni nebo drzeni vrzajici soucastky by melo vrzani prestat) a odstraneni vrzani. Jinak to nejde, muze vrzat cokoliv i uvnitr pristrojove desky a ze tam toho je.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

A čo takto si uplatniť reklamáciu? Platíš za auto, nie za orchester z prístrojovky...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
jaksitaksi
Člen Týmu

Příspěvek od jaksitaksi »

RasťoSK píše:A čo takto si uplatniť reklamáciu? Platíš za auto, nie za orchester z prístrojovky...
Byl jsem s tím už ve dvou autorizovaných servisech , bohužel vrzání nezmizelo.problém je v tom že vrzání není trvalé,(při zkušební jízdě v pohodě , za dvě hodiny to zase vrže)
:(
PavelN
Člen Týmu

Příspěvek od PavelN »

S tím nic nenaděláš, zkrátka to není německy precizně zpracovaný auto:-). Já měl před novou corollou Golfa IV a ten zase mohl jezdit po tankodromu a nějaké vrzání nehrozilo. Měl ovšem jiné podstatné nedostatky, pro které jsem vůz prodal a šel do nové corollky. Bohužel má také své mouchy a toto vrzání mezi ně patří. Naštěstí musím jet po hodně špatné cestě, aby bylo vrzání slyšet, ale přežít se to zatím dá.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

no jak se říká o německých autech : O mrtvých jen v dobrém :biggrin: :tongue:
RAV4 D-CAT
PavelN
Člen Týmu

Příspěvek od PavelN »

no já na toho golfa fakt nadával, ale to vrzání opravdu nehrozilo ani náhodou a je bohužel pravda, dle vlastní zkušenosti, že golf byl podstatně lépe dílensky vyroben, než nová corolla, jo takhle technika toyoty a zpracování w. to bych si nechal líbit, ale to je jen úsměvné přání
Odpovědět

Zpět na „Corolla“