Toyota Corolla 1.3 XLi 16V,55 kw

vše ohledně modelové řady Corolla
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

Alliq píše:ty kola jsou luxusni, tohle barevny provedeni se mi hrozne libi, ale bohuzel u mych kol to snad ani nejde nijak vymyslet jak je nabarvit takovou kombinaci, mozna na novych, ktery planuju na leto...
jinak moc pekny Rolka... chvalim... :)
Díky díky...předchozí majitel si ji vypěstoval..no a já jak jsem jí viděl poprvé tak to byla láska na první pohled :D ...a musel jsem ji mít.
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

pajec píše: Díky díky...předchozí majitel si ji vypěstoval..no a já jak jsem jí viděl poprvé tak to byla láska na první pohled :D ...a musel jsem ji mít.
to ja kdyz kupoval moji, tak sem v tom bazaru saskoval skoro hodinu, nez sem ji vzal... :)
libila se mi, ale tak nechtel sem zajice v pytli, tak sem to 2x projizdel, pak sem se tocil na parkovisti toho bazaru dokolecka na lehce vytocenou jednicku abych slysel jestli nekde neco nebocha atd... to mi poradil jeden znamy ktery ma bazar... ale zaroven rikal, ze to ten v tom bazaru neuvidi rad... :)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Alliq píše:to ja kdyz kupoval moji, tak sem v tom bazaru saskoval skoro hodinu, nez sem ji vzal... :)
libila se mi, ale tak nechtel sem zajice v pytli, tak sem to 2x projizdel, pak sem se tocil na parkovisti toho bazaru dokolecka na lehce vytocenou jednicku abych slysel jestli nekde neco nebocha atd... to mi poradil jeden znamy ktery ma bazar... ale zaroven rikal, ze to ten v tom bazaru neuvidi rad... :)
Já jsem si tu svou projel sice jen jednou, ale taky jsem tam hodinu prolejzal úplně všechno. Odhalil jsem i ulomenou packu kloubu zadního plata (je to vidět když se sundavá). :lol:
Co v bazaru nejvíc nevidí rádi je jakákoli forma kontaktu po podpisu smlouvy a zaplacení kupní ceny :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

ja cetl, ze byva problem se stahovanim elektrickych zadnich okynek... a taky ze jo... postahoval jsem, a pak vyjizdel nahoru, a jedno uz nevyjelo... tak sem po podpisu smlouvy tam jeste saskoval s autobazarnikem, protoze prselo, a ja nechtel jet s otevrenym oknem...
doted mi nejezdi, ale je nahore, zatim sem nemel chut to rozebirat...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Alliq píše:ja cetl, ze byva problem se stahovanim elektrickych zadnich okynek... a taky ze jo... postahoval jsem, a pak vyjizdel nahoru, a jedno uz nevyjelo... tak sem po podpisu smlouvy tam jeste saskoval s autobazarnikem, protoze prselo, a ja nechtel jet s otevrenym oknem...
doted mi nejezdi, ale je nahore, zatim sem nemel chut to rozebirat...
Ozývá se od tama něco? Jako slyšíš aspoň bzučet motorek nebo nějaký cvakání? Jinak to může být jenom zoxidovanej drátek, to už sem u jednoho auta kdysi řešil. Kdyby tam šla šťáva tak pak lanovody.
Holomek!
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

ono pri trose snahy i sjede ale nevyjede, to jsem resil, kdyz mi jeden kolega z prace, chtel vzadu vetrat, pak sme to zvedali... :)
co mi rikal znamy tak to vypada na stvrdlou vazelinu, takze vycistit a namazat...
xander
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xander »

Videl jsme tu tvoji karu, nejak minulej tejden si mi jel pod okny, mas to fakt pekny, ten zvuk, paradni decent :wink:
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

xander píše:Videl jsme tu tvoji karu, nejak minulej tejden si mi jel pod okny, mas to fakt pekny, ten zvuk, paradni decent :wink:
Jj...hlavně proto se mi líbí, protože není přeplácaná a jak říkáš decentní zvuk. :wink:
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Krásný auto.Nevadí ti ve výhledu to křídlo zadní?Mě osobně jj.Ať slouží.A hrozně se mi líbi ty kola takový i sháním kdyby jste někdo na ně narazil tak dej te vědět.Díky
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

1.3 55kw píše:Krásný auto.Nevadí ti ve výhledu to křídlo zadní?Mě osobně jj.Ať slouží.A hrozně se mi líbi ty kola takový i sháním kdyby jste někdo na ně narazil tak dej te vědět.Díky
Díky. Jinak máš pravdu trošku to tam zavází ale bez něj už by to nebolo ono. :) Jinak jsem se díval

Kód: Vybrat vše

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=to&model=Corolla%20(do%2001/2002)&velikost=15&typ=typ%20E10%203%20door
a jsou to DOTZ SHURIKEN. :wink:
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

pajec píše:
1.3 55kw píše:Krásný auto.Nevadí ti ve výhledu to křídlo zadní?Mě osobně jj.Ať slouží.A hrozně se mi líbi ty kola takový i sháním kdyby jste někdo na ně narazil tak dej te vědět.Díky
Díky. Jinak máš pravdu trošku to tam zavází ale bez něj už by to nebolo ono. :) Jinak jsem se díval

Kód: Vybrat vše

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=to&model=Corolla%20(do%2001/2002)&velikost=15&typ=typ%20E10%203%20door
a jsou to DOTZ SHURIKEN. :wink:
Díky za stránky jsou super.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“