Lístky na benzín
Lístky na benzín
nemá někdo zájem o lístky na benzín. mám je za rok od listopadu do teď většina shell a plná nádrž cca 45litrů.
je jich celkem za 38 tisíc.
je jich celkem za 38 tisíc.
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hele, to je fakt tak jednoduché?
A co kniha jízd? Km? Spotřeba dle techničáku? Vždyť se klidně takovým podvodem můžeš dostat na dvojnásobnou. Navíc jsou snad i vyhlašované nějaké ceny a dají se ty cesťáky udělat všechny na konci roku bez účtů, ne?
A co kniha jízd? Km? Spotřeba dle techničáku? Vždyť se klidně takovým podvodem můžeš dostat na dvojnásobnou. Navíc jsou snad i vyhlašované nějaké ceny a dají se ty cesťáky udělat všechny na konci roku bez účtů, ne?
Thomas CZ píše:Tak to jo,živnost by sice byla,ale účtů je zatim dost,možná v budoucnu...
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud firma není vlastníkem ale má vuz v pronájmu tak muže být sotřeba třeba 5ti násobná proti té co je v TP :- vyzkoušeno lety a cca 4hloubkovými kontrali z FU ročne za posledních pet letcipis píše:Hele, to je fakt tak jednoduché?
Thomas CZ píše:Tak to jo,živnost by sice byla,ale účtů je zatim dost,možná v budoucnu...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
třeba jeden známý si ode mne bere moje účtenky, v práci mu je proplatí jakože dojíždění do práce.. i když jezdí vlakem nebo autobusem :D
jinak Idaho má pravdu.. a vždy se dají na konci roku dle počtu "nabytečných účtů" naplánovat krásné služební cesty prstem po mapě a trošku si zvýšit výdaje ;) ale nebudu zde nikoho navádět k takovýmto, zajisté zcela legálním, praktikám, že kam by to pak náš stát, chudák, dospěl?
jinak Idaho má pravdu.. a vždy se dají na konci roku dle počtu "nabytečných účtů" naplánovat krásné služební cesty prstem po mapě a trošku si zvýšit výdaje ;) ale nebudu zde nikoho navádět k takovýmto, zajisté zcela legálním, praktikám, že kam by to pak náš stát, chudák, dospěl?
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A starý podvodník se ozval , by mě teď zajiímalo za kolik lístku os Shell si vykševtoval toho svýho hezkýho HFááKa Enzouše:)Celerak2.0Gti píše:třeba jeden známý si ode mne bere moje účtenky, v práci mu je proplatí jakože dojíždění do práce.. i když jezdí vlakem nebo autobusem :D
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019