motorový olej
motorový olej
měl bych dotaz, necelý měsíc vlastním toyotu corollu s motorem 1,6i Terra, rok 1999. Jalý byste mi doporučili motorový olej??
Corolla 1,6i 16v Terra hatchback 81Kw r.v. 1999
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ale o tom mluvím, v tehle cene sotva seženeš neco lepšíhoAlliq píše:nechci rejpat, ale tady u nas maji Castrol Magnatec 10W40 4L za 799,- a Valvoline Maxlife 10W40 4L za 849,-Idaho píše:MOTUL 10W40 Turbolight tu ted mám 4L za 864,- CZk, v tehle cene sotva seženeš neco lepšího
a tim u nas myslim na Pribramsku

promin ale magnatec snese srovnání možná s tím valvolinem ale ne s Motule

Je to jako bys majiteli Alfy tvrdil že ta Selenie je moc předražená, když u nás koupí M6AD za 90 CZK

osobne bych si do svého auta - tím myslím auta na dravější jízdu - nedal ani jedno z toho co ty tu píšeš

Nechi tu rozbíhat opet x-krát omýlanou debatu o olejích - proste Magnatec ne.. ten je dobrej tak do nízkootáčkovejch "sem-tam" prdítek

myslím že o tom svedčí už i cena - max life ti já mohu dodat za 775,- CZK a veř že na tom udu mít jeste sakra velkej rabat

Motul mi nic nerika, maximalne znam Mogul a s tim mam spatny zkusenosti...Idaho píše:promin ale magnatec snese srovnání možná s tím valvolinem ale ne s Motule
Je to jako bys majiteli Alfy tvrdil že ta Selenie je moc předražená, když u nás koupí M6AD za 90 CZK![]()

rad se necham poucit, co je to zac, a treba priste uz budu davat taky Motul...

a pokud je jak rikas do tocivych motoru, tim lip, protoze sem tam mi taky leti otacky k sesti tisicum...

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vetšin alidí si plete motul s mogulemAlliq píše:Motul mi nic nerika, maximalne znam Mogul a s tim mam spatny zkusenosti...Idaho píše:promin ale magnatec snese srovnání možná s tím valvolinem ale ne s Motule
Je to jako bys majiteli Alfy tvrdil že ta Selenie je moc předražená, když u nás koupí M6AD za 90 CZK![]()
rad se necham poucit, co je to zac, a treba priste uz budu davat taky Motul...stejne se mi vymena blizi a s timhle olejem sem najel 3000, takze jeste 7000 a menim...
a pokud je jak rikas do tocivych motoru, tim lip, protoze sem tam mi taky leti otacky k sesti tisicum...

Osobne motul používám nekolik let e je to jeden z mála oleju z řady 10W40 , který se mi nepřipejkal na vačkách - narozdíl od magnatecu, který se choval jak krém na boty

MOTUL vyrábí primárne oleje pro závdní vysokootáčkové a vysoce teplotne namáhané motory v motorkách a terréních bugynách, v US patří po redline k nejpoužívanějším olejum v Dragsterech.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jak už Idaho mnohokrát psal, v eshopu je jen zlomek věcí který prodává nebo je schopen dodat, navíc má eshop v rekonstrukci, takže když něco chceš stačí napsat, navíc když už je tím vychvalováním motulu tolik známpeta píše:Idaho, a proc to teda nemuzu najit u tebe v eshopu? Ja bych celkem privital, kdybych mohl, kdyz u tebe nakupuju, vzit i olej, ale nikde je tam nevidim.Idaho píše:MOTUL 10W40 Turbolight tu ted mám 4L za 864,- CZk, v tehle cene sotva seženeš neco lepšího

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
rekonstrukce shopu je asi taková, že bych honejradeji smazal a zahodil. programátor co ho delel utekl a už s eo nej nezajímá, já nemám možnost narvat tam nove veci ( nebo aktualizovat ceny - proto začal vznikat web www.techdoc.cz, ketrej má zase tu chybu že do nej nedostanu seriové díly, každopádne oleje se tam objeví brzy.