Zkušenosti s TS
Zkušenosti s TS
Zdravím.
Mám Yarise 1.5 TS (r.v.2002). Jaké s tímto autem máte zkušenosti? Zajímá mě vše - na co si dát pozor, spotřeba, rychlost, poruchovost, cena servisu (u Toyoty), .......
Díky moc.
Mám Yarise 1.5 TS (r.v.2002). Jaké s tímto autem máte zkušenosti? Zajímá mě vše - na co si dát pozor, spotřeba, rychlost, poruchovost, cena servisu (u Toyoty), .......
Díky moc.
Dr.Snacek
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Yaris TS
Ahoj
, vlastním Yaríska TS rv. 2002 do provozu 2003 ( ještě starý model, který nemá kapičku v optice). Najeto 63tis, 2 airbag, klima, ABS,tempomat, hands free 7W, folie,... Koupil jsem ho v prosinci 07, nechal udělat běžnou servisní prohlídku s výměnou nápní, svíček, filtrů,... Autíčko je určené spíš na blbnutí po okreskách, než po jízdu po dálnici. Ne, že by mu chyběla síla, ale má velice krátké převody -> 3tis jedete na 5ku 100:( ! Průměrná spotřeba se pohybuje cca 7.5-12 litrů. Zrychlení 9s a max. okolo 200 km/h. Při koupi je třeba hodně vybírat, protože většina TS má za sebou nějakou tu bourajdu... O víkednu snad udělám fotindy, zatím nebyl čas a když tak bylo škaredý počasí 

Musim to tu prilepit lebo podla mna je to nadherna uprava...TS co vy nato?
http://www.auto-zuerich.ch/home/tuning/ ... ris_TS.jpg
http://www.auto-zuerich.ch/home/tuning/ ... ris_TS.jpg
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
YARIS TS 2008
Nenasiel som vhodnejsi topik,tak to chcem dat sem.
Dnes som nahodou videl v nak.centre vysteveny novy YARIS TS 2008.
Vazeni, ked si planujete kupit Yaris, kupte si toto! Novy Yaris TS 2008-1.8L,dual VVT-i s vybavou jak svina a 17"elektriny za 421 000 SK?
NEKUP TO!

Dnes som nahodou videl v nak.centre vysteveny novy YARIS TS 2008.
Vazeni, ked si planujete kupit Yaris, kupte si toto! Novy Yaris TS 2008-1.8L,dual VVT-i s vybavou jak svina a 17"elektriny za 421 000 SK?
NEKUP TO!

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.