Nehovoriac o tom, ze ziskam dalsie skusenosti pri programovani jednocipaku, ktory to bude obsluhovat.
Najviac ma trapi to, ako zistit mnozstvo vstreknuteho paliva

jinak si myslím, že je to pořád ještě dobře využitý čas, navíc když to ještě někoho baví. No prostě pořád lepší investovat peníze a čas do něčeho takového, než tam někde za rohem fetovat... no ni?krchovman píše:Salat píše:Pánové, já vám zase závidím, že máte vůbec čas o takových věcech přemýšlet. Ale samozřejmě vám taky fandím. Já už mám PP delší dobu vypnutý, ať mě nerozčiluje a hlavně neruší během jízdy, protože při jeho sledování nemusíš mnohdy včas zareagovat na přiblblý manévr nějakého magora před a nebo za tebou. Stejně mi ukazuje hovadiny. Jezdím s o víc jak litr menší průměrnou spotřebou, než mi ten chytrák spočítá.![]()
![]()
![]()
přesně tak ! já nevím jak kdo, ale život je příliš krátký, na to abych věnoval svůj drahodcený čas něčemu co nemá vůbec žádný význam
ale jak říkáš, ,,kdo si hraje -nezlobí,,(mám digitálky s kalkulačkou, nemáte někdo schématko na vodotrysk,teoreticky to je možné....)
![]()
![]()
![]()
![]()
nikde není psáno že musiš za jízdy koukat na display. Někomu se sejde jen ta průměrna po nějaké ujeté trase...Salat píše:Pánové, já vám zase závidím, že máte vůbec čas o takových věcech přemýšlet. Ale samozřejmě vám taky fandím. Já už mám PP delší dobu vypnutý, ať mě nerozčiluje a hlavně neruší během jízdy, protože při jeho sledování nemusíš mnohdy včas zareagovat na přiblblý manévr nějakého magora před a nebo za tebou. Stejně mi ukazuje hovadiny. Jezdím s o víc jak litr menší průměrnou spotřebou, než mi ten chytrák spočítá.
je to věc názoru. Já do hospody nechodím, tak mi sou digitalky s vodotryskem k ničemuSalat píše:Jediné co se sejde vědět o tomto problému je to, kolik budeš muset dotankovat paliva do nádrže. To, obávám se, skoro stejně přesně zjistíš, jak podle ručičky palivoměru na přístrojovce, tak podle PP. Pokud jezdím pořád stejným stylem, a ne jak prase, podle toho, jak jsem momentálně nasraný na celý svět, tak stejně vím celkem přesně kolik si to papne. Aspoň u mě to tak je. Na to nepotřebuju mít v autě takové heblo. Ale pokud to potřebuješ vyřešit v rámci tvého sebevzdělávání, tak proti tomu nemám ani ň. Já hold dávám přednost v autě palivoměru a kontrolce rezervy v nádrži před PP. Pro normální život by jsem spíš preferoval ten vodotrysk v digitálkách, protože s tím bych aspoň zamachroval v hospodě.
Nic ve zlém, opravdu nechci vnášet do diskuze nějaké konfrontační prvky, jen se snažím tímto způsobem vyjádřit můj názor na smysluplnost tohoto činění. Toto jsem už učinil, tak se dále nedejte rušit podobnými individuy, jako jsem já. Přeji vám, aby jste to brzy rozlouskli.
asi sme si nerozuměli, ja nic takeho netuním, bo na to zrovna ani není tolik času, taky není na čem takovy psi kusy dělat (Ave opět zklamal) a taky ja na to nemam potřebné vědomosti a vybavení, jen fandím zakladateli vláknaSalat píše:No tak vidíš a máme v tom jasno. Ale jestli se to povede vyšpekulovat a namontovat do auta, tak bych to hrozně rád shlédl. Nemám to k Tobě do Frýdku zas tak daleko. Až to bude hotové, tak dej vědět a během patnácti minut jsem tam schopen po Místecké být. Možná i dříve!