ma niekto skusenosti s dvojcestnym alarmom, konkrettne MAGICAR.
Uvazujem ho namontovat no neviem este aky typ, s automatickym startom zatial neuvazujem.
Dakujem
alarm
Re: alarm
Ja planujem podobnu vec namontovat. Akurat ze alarmom budem zapinat bufikGabriello píše:ma niekto skusenosti s dvojcestnym alarmom, konkrettne MAGICAR.
Uvazujem ho namontovat no neviem este aky typ, s automatickym startom zatial neuvazujem.
Dakujem
Startovaciu featuru narozdiel od teba vyuzijem.
Ked bude cas tak tak to vsetko spisem a niekam postnem. Hladat vsetky mozne kabliky je pekne zdlhave ale vdaka manualu sa to da.
Manual najdes v navodoch. (Je na strankach www.avensis.org niekde)
R
Toyota Avensis 2.0 D4-D '02
Re: alarm
No ja osobne som si ho chcel kupit,ale po skusenostiach co som videl ho uz nechcem. kamarati to mali a dali to z aut prec. po case(1-2 roky) sa to zacalo riadne kazit a blbnut.auto sa nedalo odomknut,hlasilo neopodstatnene narusenia,pipalo ked netrebalo,nezamklo sa na povel,stale s tym chodili do servisu reklamovat,opravovat, a nevedeli to spravit,tak to deaktivovali aby si mohli auta vobec zamknut manualne a mat tak istotu ze sa neodomklo....nebolo to vobec spolahlive po case...Gabriello píše:ma niekto skusenosti s dvojcestnym alarmom, konkrettne MAGICAR.
Uvazujem ho namontovat no neviem este aky typ, ....
asi by som uprednostnil ten original alarm TOYOTA,celkom ma oslovil,aj ked mam obavy lebo je to novinka,stoji cca 6000Sk,ale poriadny alarm META alebo ine tiez stoja podobne....tak preco nie Toyota original
http://www.toyota.sk/Images/alarm_sk.pdf
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.