Řízení Celica 6G
Řízení Celica 6G
Ahoj, potřebuji poradit mam Celica 6G r.v.1996 a mam problem s rizenim. Kdyz jedu po silnici kde jsou diry nebo nerovnosti tak mi kazda dira ukradne volant, nebo kdyz jsou vyjete koleje tak mi to auto proste utece do tech koleji - zkratka se mi to vraci do volantu na dobre silnici nic - vule na naprave a na rizeni nejsou mel jsem to servisu a sam jsem to take kontoloval. Nema s tim nekdo zkusenosti - napada me posilovac........................diky Honza
2,0GT 1996 6G
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jakou mas napravu ? mas SS ? u SS napravy je dost tezke tu vuli najit, ale neprimo na ni prijdes podle toho o cem povidas, ale pokud se ti to do rizeni prenasi tak moc mel bys ty vule v naprave uz identifikovat. Este to muzes zjistit pokud pojedes po rovne pekne ceste a pridas prudceji plyn zda se ozvou mechanicke zvuky od naprav, pokud je tam i min vule je to citit i slyset a pritom na zemi se ti zo muze zdat pevny jako sutr ze tam vule neni
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Servo to asi nebude. Viděl bych to podobně na nějakou vůli nebo geometrii. Sbihavost je myslím plus 1mm do V a svisly náklon je -2 do A. Jinak prostě zvedni auto aby obě dvě kola byly ve vzduchu, vezmi montpáku a vyzkoušej všechny uložení. Ono se to ukáže. Tipoval bych to na některé z podélných uložení.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
A taky tak trosku záleží na tom jak dlouho to auto máš (na zvyku)... jelikož je podvozek o trochu tvrdší než u běžných aut, tak ty koleje tě stahují mnohem víc...měl jsem to tak jak na 6.g tak na 7.g
Co se vůlí týče celkem dobry "udělátka" na to maj v technické kontrole, tam by ti to při troše dobré vůle moh najít celkem zadarmo, ikdyž servis je servis ....
Co se vůlí týče celkem dobry "udělátka" na to maj v technické kontrole, tam by ti to při troše dobré vůle moh najít celkem zadarmo, ikdyž servis je servis ....
Celica 1.8 Turbo Karcoolka
Corolla 1.4 VVTi
Celica 2.0 GT (129kW) rv95 Mazlik - prodana
CARINA II 2.0 16V - prodana
Corolla 1.4 VVTi
Celica 2.0 GT (129kW) rv95 Mazlik - prodana
CARINA II 2.0 16V - prodana
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
'Přesně tak,..taky dost zálží jaké kola jsi tam dal, kolik mají palců, ET, a rozměr pneu Kola co lezou moc ven z blatníků Tě budou stahovat jako nic,..
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- DrGis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím se vším předemnou napsaným:
- vliv šířky pneu
- tvrdší podvozek
- vůle ramen podvozku - ty zjistíš fakt nejlíp na stk, taky jsem dlouho hledal
pokud nemas na stk znameho, tak vuli zjistuj s kolama na "zemi" pacenim zminenou montpakou-klicem, protoze pokud jsou svesene, tak nezjistis to, co potrebujes
- vliv šířky pneu
- tvrdší podvozek
- vůle ramen podvozku - ty zjistíš fakt nejlíp na stk, taky jsem dlouho hledal
pokud nemas na stk znameho, tak vuli zjistuj s kolama na "zemi" pacenim zminenou montpakou-klicem, protoze pokud jsou svesene, tak nezjistis to, co potrebujes
TOYOTA CELICA ST205
Ahoj, diky za odpovedi!! vemu to poporadku - auto mam od brezna tohodle roku - kdyz jsem ho koupil podle me to tam nebylo, vule se kontrolovali na zvedaku ale jeste to udelam jednou, kola mam 205/15/55 original Toyota co tam maj bejt - nejsem vyznavac velkejch neorigo kol prave proto ze pak vsechno funguje jinak a proto ze cela naprava vice trpi.Mel jsem pred tim MX-3,V6 na kolech stejnejch rozmeru a tohle to nedelalo.Neni to nic strasnyho ale proste me to nekdy dost zaskoci - to auto ma nalitano poctivejch 62t sam jsem tomu neveril ale je to lezak kterej se valel v Italii a mel trochu macklej predni blatnik a nikos tim nejezdil - vsechno je na tom original od Toyoty-fitry,zaslepka na autoradio i gumicky na steracich.Budu patrat dal - dik za vsechny nazory! a dam vedet co jsem nasel P.S. dalsi vec na diskusi: mlzi se mi jedno svetlo a nemuhu prijit na to kde je problem???? mel jsem to venku, bourany to neni a kdyz jsem to napustil vodou(svetlo) tak nic - pak jsem to vysusil dal to tam zpet a opet to sami.Diky Ahoj H.
2,0GT 1996 6G
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mlha
napustil jsi vodu do světla??? wooow tak to by napadlo asi málokoho mně se z neznámýho důvodu mlží pravý zadní světlo... ale jen tam co je zpátečka a odrazka- už jsem ho kdysi měnil, u bejvalýho mi to dělalo to samý ale pro změnu na levý straně normálně v tom světle je voda, a nejde vylejt! a ani vysušit! a to je teprve kumšt... mam to světlo ještě doma a ta voda tam furt je... what a...taková vodováha
ale fakt nechápu jak se dostala ta voda do tý odrazky...a to že nejde vylejt a navíc nevyschne... to popírá fyzikální zákony
každopádně mi to ale svítí, a žárovky neprdaj takže pohoda, že bych tam nalil vodku?
Pak sem si všim, že třeba u nissanu terrana se nám mlží čas od času bezdůvodně pravej přední blinkr, někde bude asi škvírka--- ale hodně nenápadná- gumový těsnění u žárovky např...
Mlze zdar---
ale fakt nechápu jak se dostala ta voda do tý odrazky...a to že nejde vylejt a navíc nevyschne... to popírá fyzikální zákony
každopádně mi to ale svítí, a žárovky neprdaj takže pohoda, že bych tam nalil vodku?
Pak sem si všim, že třeba u nissanu terrana se nám mlží čas od času bezdůvodně pravej přední blinkr, někde bude asi škvírka--- ale hodně nenápadná- gumový těsnění u žárovky např...
Mlze zdar---
Naposledy upravil(a) micron dne pon 03.11.2008, 23:36, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++