GP Brazílie
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
GP Brazílie
No ten náš Glock mě teda dost zklamal - zatrest bych mu dal do kazdyho zavodu v desti gumy na sucho aby se naucil jezdit na mokru ( ja totiz jinak fandim ferrari ) , on to ten kre.. nemoh doject na tom 4 miste
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
chlapci, toyotak nic nepokazil.. nie na konci.. ak by bol vysiel ako kazdy pre pneu do dazda, bol by za hamikom... prave takto drzal nadej ferrari a massu na zisk titulu,... ale svoju cest v kazdom pripade massa ziskal.. hamik? nespravil absolutne nic, len to minimum, co mal, aj to mu kubica riadne s vettelom natreli a ferrari mame titul
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
Včera jsem sledoval kvalifikaci na STV a říkali,že uvažujou o jednotným výroci motorů.S tím nesouhlasí Toyota a prohlásili,že jsou jeden z týmů který investuje největší peníze právě do F1 a výsledky nic moc.Takže údajně zvažují odchod z F1 a navýšení investic do jiných ovětví motor.sportu.Rád by jsem věděl jestli nebodují kvůli neschopnosti jezdců nebo techniky(spíš to přisuzuje pilotům).Toyotě fandím i když prohrávají-doufám,že v F1 skončí a peníze investují do Rally a budou zase vyhrávat jako tomu bylo.Podle mojeho do rally Toyota patří jako prdel na hrnec.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Byl to nervák. I v těch nejtěžších chvílích jsem v F1 Toyťák. (špatné sezony a stále fandím). Letošní rok byl pro nás dost dobrej a ani poslední závod to nezkazil. Moc jsem to Massovi přál, ale snažili jsme se pro nás vyždímat maximum a doufat, že to dojedem na suchých. Proto, jestli jste sledovali pozorně, tak jsme byli potřetí v boxech kolem 35 kola a tankovali jsme 14 sec. Strategie až do konce. A za deště přezouvat? Byl to risk a šlo o naše body. Byl to v kameře záblesk, ale v poslední zatáčce mu to ustřelilo a musel je pustit. Koukněte taky s jakou ztrátou za nimi dojel jen ten kousek rovinky.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Skoda ze ten perfektni zavod kazily kecy toho stupidniho komentatora
Corolla E9 1,6( 77Kw ( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Je. Vždyť je to jedno z těch markantnějších hledisek, co jednotlivé týmy od sebe rozlišuje. F1 má být technologická špička a i tam mají být rozdíly. Nakonec by to bylo jako v A1, kde je vše stejné a jen závisí na pilotovi. To ne. Rozdíly zde musejí být. A to nejsem fanda vítěze konstruktérů.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
mel cernyho sestrelit a svest to na gumy - ne
opravdu skoda ze to neukociroval do konce kdyz se tak drzel , Fikus ma naprostou pravdu
Tondo - technika je celkem dobra ( i kdyz se nemuze tak uplne rovnat tem cervenym a ost. ) a piloti , drivmeli smulu kdyz vzali R.Schumachra - ten jezdil spis za sebe nez za tym,
ted je tam Trulli kterej v kvalifikaci predved uz parkrat ze jezdit umi ale vzdycky se neco stane - at uz jako nedavno rozstrelenej zadek atd. .a holt skonci az vzadu , Glock je taky v pohode a podava stabilni vysledky , ale na zkusenosti a roky vyvoje u tech vitezu proste chybi,uvidime dalsi sezonu
s tema motorama je to nafouknuty - stejne se toho moc nezmeni , pochybuju ze by z toho opravdu udelali A1
WRC se se taky siklo - i kdyz toyota sbira vitezstvi v mnoha jinych u nas neznamych zavodech
gabko - ja vim ze to risknul na suchej - svoji poznamku jsem myslel trochu jinak nez to vyznelo - skoda ze to nevyslo
opravdu skoda ze to neukociroval do konce kdyz se tak drzel , Fikus ma naprostou pravdu
Tondo - technika je celkem dobra ( i kdyz se nemuze tak uplne rovnat tem cervenym a ost. ) a piloti , drivmeli smulu kdyz vzali R.Schumachra - ten jezdil spis za sebe nez za tym,
ted je tam Trulli kterej v kvalifikaci predved uz parkrat ze jezdit umi ale vzdycky se neco stane - at uz jako nedavno rozstrelenej zadek atd. .a holt skonci az vzadu , Glock je taky v pohode a podava stabilni vysledky , ale na zkusenosti a roky vyvoje u tech vitezu proste chybi,uvidime dalsi sezonu
s tema motorama je to nafouknuty - stejne se toho moc nezmeni , pochybuju ze by z toho opravdu udelali A1
WRC se se taky siklo - i kdyz toyota sbira vitezstvi v mnoha jinych u nas neznamych zavodech
gabko - ja vim ze to risknul na suchej - svoji poznamku jsem myslel trochu jinak nez to vyznelo - skoda ze to nevyslo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)