Dotaz
Dotaz
Cau dneska sem rozdelaval plast z 5-tych dveři na moji E9 a videl sem tam nejakou krabičku s kabeláží.Tak by me zajimalo co to muze byt.Z vrchni strany je nápis "WIPER CONTROL TOYOTA 85940-12040 052100-1471 12V DENSO Made in JAPAN" Kdyztak se podivejte jestly to tam mate taky -ten plast z 5-tych dveři jde lehce vyloupnout....
Já bych měl dotaz, že v bourané corolle 1.6 co sem rozebral bylo, že když si člověk jenom ošplíchl okno tak se mu automaticky setřelo (jak to mívají dnešní auta standartně), no ale v 1.4 to nemám a zase je to trochu pohodlnější. Mám takovej pocit, že tam hraje roli jedno relátko, který nejspíš u té 1.4 chybí. Máte s tím někdo nějaký zkušenosti?
Holomek!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne na tlacitko na pravem ovladaci jen strika ostrikovac, zadne stirani se nekona. Co mi ale trochu chybi je ovladani delky intervalu, to by se mi libilo, pac v Supre jsem to pouzival k maximalni spokojenosti.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Funguje, ale musíš trochu déle podržet ostřikovač v kuse. Na jednotlivé krátké šplíchance nereaguje, což je dobře, aspoň jde nadávkovat na sklo potřebná dávka tekutinyBeaver píše:Tak mne na tlacitko na pravem ovladaci jen strika ostrikovac, zadne stirani se nekona.

A pokud ani pak nefungzje, tak je něco "ozbitý"

Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
To musím vyzkoušet, ale na třech 1.4 95< sem to nezaznamenal. Možná že aliqovi to funguje, protože má ještě předfaceliftovanou... Ale co sem vyprazdňoval nádobku po letní směsi, abych mohl dát zimní, tak sem mohl mačkat jak sem chtěl a nic, u té bourané stačilo právěže ani né dlouze a už to setřelo.
Holomek!