FLOCK
FLOCK
VCERA JSEM DAL DOHROMADY CELDU PO FLOCKU OD PANA ZIDLICKEHO. TOHLE JE UKAZKA JEHO SKVELE PRACE. FOTA FLOCKU JSOU DIKY FOTAKU KAPKU DO ORANZOVA, ALE REAL JE KRASNE CERVENY. KROME CASTI KDE JE POLEP COZ JE PRISTROJOVKA, PANEL KOLEM AUTORADIA, VETRAKU A TEN DIL POD RADICI PAKOU, CEKAL JSEM NA FLOCK 4 DNY A CENA BYLA 2700.
Naposledy upravil(a) pegasss dne sob 25.10.2008, 11:29, celkem upraveno 1 x.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
musim uznat že to vypadá dobře(jen bych nenechávat floknout tolik části, na muj vkus je to krapek přeplácaný) a navíc mi to příde za dobrou cenu, jen by mě trochu zajímala životnost? nemáš na toho chlapa nějakej kontak nebo tak něco, možná bych si pár věcí nechal "stříknout" a někdo další třebas taky?
btw máš zajímavej pruh na autě, tak trochu uvažuju na pruhu z kočičích tlapek přez auto(jen tak z recese ), to sisi něchával dělat nebos někde koupil?
btw máš zajímavej pruh na autě, tak trochu uvažuju na pruhu z kočičích tlapek přez auto(jen tak z recese ), to sisi něchával dělat nebos někde koupil?
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ADRESA JE www.flockovani.com . pruh jsem vymyslel i udelal sam.
Naposledy upravil(a) pegasss dne sob 25.10.2008, 11:22, celkem upraveno 1 x.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
musim uznat pěkné, ale ta cena je taky pěkná jen jak říkal garf tak možná něco málo bych vynechal ale to je otázka vkusu, moc hezký to je na těch prahovkách ale škoda až se to zasere ale jina chválim povedenou úpravu interiéru, ale když už si šel takhle do extrému tak bych nechal přečalounit sedačky narudo
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ja bych koupil sedacky rovnou v cervene z ty americky verze ktera je v nabidce na dily - to jsou alespon poradny 2,0 sedacky , a on vlastne celej interier je rovnou cervenejmartin.matess píše: ale když už si šel takhle do extrému tak bych nechal přečalounit sedačky narudo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
fakt moc pěkný, ale taky by mě zajímala ta žovotnost - tak ti přeju ať vydrží dlouho. Myslíš že bys mohl udělat nějaké detailnější foto přímo z povrchu flocku kde by bylo vidět jak je povrch "nahuštěný".
Ještě dodatek, když jsem si o flockovaní četl tak jsem se zarazil jak je to u páčky kterou otvíráš přihrádku před spolujezdcem - nezačne tam třeba přidrhávat nebo neodře se tam jako první ?
Ještě dodatek, když jsem si o flockovaní četl tak jsem se zarazil jak je to u páčky kterou otvíráš přihrádku před spolujezdcem - nezačne tam třeba přidrhávat nebo neodře se tam jako první ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
neboj uz jsou v planu cerno cervene,,,nejde vsechno naraz,,,martin.matess píše:musim uznat pěkné, ale ta cena je taky pěkná jen jak říkal garf tak možná něco málo bych vynechal ale to je otázka vkusu, moc hezký to je na těch prahovkách ale škoda až se to zasere ale jina chválim povedenou úpravu interiéru, ale když už si šel takhle do extrému tak bych nechal přečalounit sedačky narudo
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pegasss píše:neboj uz jsou v planu cerno cervene,,,nejde vsechno naraz,,,martin.matess píše:musim uznat pěkné, ale ta cena je taky pěkná jen jak říkal garf tak možná něco málo bych vynechal ale to je otázka vkusu, moc hezký to je na těch prahovkách ale škoda až se to zasere ale jina chválim povedenou úpravu interiéru, ale když už si šel takhle do extrému tak bych nechal přečalounit sedačky narudo
Tak to jo to jsem zvědav
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
tak trosku nevim co myslis jak je to nahusteny,,,,neni pod tim flockem videt nic. jen proste ty chlupy. co se tyce te packy prihradky otviram ji ze spod ne z vrchu kde je flockMichalS píše: fakt moc pěkný, ale taky by mě zajímala ta žovotnost - tak ti přeju ať vydrží dlouho. Myslíš že bys mohl udělat nějaké detailnější foto přímo z povrchu flocku kde by bylo vidět jak je povrch "nahuštěný".
ve ktere nabidce? tady na foru?Pavo.B. píše:Ja bych koupil sedacky rovnou v cervene z ty americky verze ktera je v nabidce na dily - to jsou alespon poradny 2,0 sedacky , a on vlastne celej interier je rovnou cervenejmartin.matess píše: ale když už si šel takhle do extrému tak bych nechal přečalounit sedačky narudo
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9204
cerveny interier 3900,- a i celkem blizko k Praze
i s elektrickejma oknama 1200,- ( ale to bys musel vymenit tapece dveri )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
no skoda ze jsem to nevidel pred tim flockem,,,ten tapec s el oknama bych vyuzil,,,Pavo.B. píše:http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9204