Tak mne napadá: jak vám vlastně ukazuje palivoměr? U mne to je tak, že se to prvních 250-300km drží hodně nahoře téměř bez pohnutí, pak to začne najednou velmi rychle padat dolů, při první čtvrtině ukazatele mám nakrouceno okolo 300-350km, každá další čtvrtina je zhruba po 150-200km. Kilometráž je udávaná v závislosti na provozu (město/okreska, dálnici teď prakticky vůbec nejezdím). Jinak na hladové oko jsem najel něco kolem 150km od prvního bliknutí do doby, kdy ručička začala lézt "za roh".enikybeniky píše:Takže při 60-litrový nádrži by Ti v ní zůstalo 16 litrů... To mi pak na těch zbývajících 120 kilometrů dojezdu vychází spotřeba něco přes 13 litrů, to je sakra dost...zmaxxx píše:Při prvním bliknutí "hladového oka" dotankuju 44l benzínu. takže dojezd cca 120km.
Zbyněk
Rezerva paliva
Re: rezerva

- mimo
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar
mne ked zasvieti "hladové oko" tak natankujem cca 50l
ale najviac sa mi podarilo natankovať tuším 54 ale to už boli nervy
a z tou ručičkou ukazovatela nádrže máte 100% pravdu , prvú polovicu od plna do 1/2 ide pomaly ale v druhej 1/2 zrýchli
už som si zvykol že ked mám na 1/2 najadených 450km tak určite nenajazdím 900km 
mne ked zasvieti "hladové oko" tak natankujem cca 50l

a z tou ručičkou ukazovatela nádrže máte 100% pravdu , prvú polovicu od plna do 1/2 ide pomaly ale v druhej 1/2 zrýchli

- Lukáš Podlaha
- Člen Týmu
Re: rezerva
Zdravím. S tímhle si nedělej hlavu. 100 km musíš ujet když ti svítí kontrolka. Je to okolo 10 litrů a je to stejný jako u 323. Hlavně nejhorší je to u favorita, kterej mě třikrát vypekl a vždycky jsem někde zůstal a to jsou teprve starosti, hlavně když nemáš mobil jako já, vždycky ho někde zapomenu.
Toyota CARINA 96 - 1.6 - 73 KW