U podsvětlení tlačítek E9ky (a snad to má Toyota jednotné) je nejednoduší vyměnit "omotávací" patice za patice T5 jaké jsou u kontrolek přístrojové desky a do nich zasadit příslušné LED diody např. T5WD12V Já dával bílé W protože tlačítko je již zbarveno samo o sobě a výsledná barva se bude míchat s barvou LEDky (zelenomodrá s červenou - výsledek by asi nebyl nic moc - na nějakém Škoda fóru jsem kdysi viděl návod jak se vypořádat se sériovým podbarvením tlačítek a budíků).
N konkávní se neosvědčily - jsou moc daleko, tak padl výběr na D, ale klidně by asi mohly být i C.
Patici lze ojednat třeba zde
http://www.autokap.cz/obchod/elektroins ... s=2&id=152
Edit: Odkaz na úpravu podsvícení na škoda stránkách se mi nedaří a nedaří najít, tak alespoň nastíním na co si vzpomenu. Šlo o změnu barvy podsvícení přístrojovky a přepínačů u Favotita. Ze zadní strany ciferníků přístrojovky a přepínačů vhodným rozpouštědlem smýt zelený lak. To zní hezky, že ale jaké rozpouštědlo rozpustí lak a nenaleptá plast ciferníku? Tuším, že ho někdo radil odstranit i mechanicky - jemným broušením pod vodou. Následuje nástřik nejlépe airbrushovou pistolkou tenké souvislé vrstvy (aby byl odstín jednolitý - to se taky hezky řekne) transparentní barvou. Předpoklad byl použít LED diody místo žárovek - použitým barvám se teplota prý moc nelíbila. V té době byla hitem modrá přístrojovka alá kokpit Boeingu a nejvíc se rozvinula diskuze nad typem barvy, od speciálních transparentních po přidání trochu tmavě modré do matného laku. V našem případě tj. u přepínačů bych to viděl celkem jednoduše (ale pouze za předpokladu, že je u Toyoty modrý lak nanesen zezadu průsvitky tlačítka). Průsvitku vydolovat z tlačítka. Neriskovat rozleptání a původní modrý (zelený) lak odbrousit pod vodou (smirek aspoň 1200) a poté přetřít jakýmkoli manželčiným transparentním červeným lakem na nehty (u tak malé plochy nesouvislost barevného odstínu nehrozí). Po zaschnutí průsvitku zacvaknout (vlepit) zpět do tlačítka. V případě, že by se po podsvícení tlačítka lak na nechty jevil spíš do růžova (tenká vrstva) vyměnit bílou diodu za červenou.
Ve dne prý oči nejméně namáhá světle žlutá a hráškově zelená, v noci je to paradoxně tmavě červená. Takže červeně podsvícená palubovka není zas tak špatná volba (i když na mě pocitově působí stejně úchylně jako blikající srdíčka za okny kamiónů).