Rozvodový řemen

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Karel Danda
Řidič

Rozvodový řemen

Příspěvek od Karel Danda »

Zdravím corollkáře ! Potřebuji poradit. Dcera si pořizuje ojetou Corollu 1,4 HB z r. 1999 , najeto 118 tis. km a původní majitel ještě neměnil rozv. řemen. Předpokládám, že by se měl měnit okolo 100 tis. km . Stačí vyměnit jen řemen nebo se mění i nějaké napínací kladky ?
Avensis combi 1,8 VVT-i r.v.2002
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Nejlepší by bylo koupit celou rozvodovou sadu, myslím, že Idaho by jí měl mít, zkus mu napsat SZ :wink:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Idaho ji samozrejme ma (www.dicompracing.com). Meni se rozvodovy remen i obe kladky, nekdo doporucuje menit i vodni pumpu a drazkovane (klinove) remeny.
http://www.dicompracing.com/nd/vypis.ph ... lat=Hledej!
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Karel Danda
Řidič

Dík. Ale zadal jsem to do té jejich vyplňovačky a je tam 0 dílů bez údajů, jako by to neměl.
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Karel Danda píše:Dík. Ale zadal jsem to do té jejich vyplňovačky a je tam 0 dílů bez údajů, jako by to neměl.
pouzij cely muj odkaz a dostanes se presne tam co potrebujes - nevim, proc se oznacuje jako odkaz jen cast
Karel Danda
Řidič

Jo, už to vidím. Takže říkáš pro jistotu i ty kladky ?
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Obě kladky. Na pumpu se vykašli, ta je na jiném řemeni.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

Hele ted na to koukam a tak ty dve kladky a rozvodak v drazsim provedeni vyjdou asi na 2200 kc. Neni to nak malo? Je to opravdu to vyhovujici kdyz ne to nejlepsi na moje auto za ty penize? Kdyz jsem si pred rokem koupil corollu a vyptaval se po autodilnach, za kolik to udelaji, tak si rikali asi cca 4000kc za matros. Samo, ze jsem rad, ze je to levnejsi.....
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

lemra79 píše:Hele ted na to koukam a tak ty dve kladky a rozvodak v drazsim provedeni vyjdou asi na 2200 kc. Neni to nak malo? Je to opravdu to vyhovujici kdyz ne to nejlepsi na moje auto za ty penize? Kdyz jsem si pred rokem koupil corollu a vyptaval se po autodilnach, za kolik to udelaji, tak si rikali asi cca 4000kc za matros. Samo, ze jsem rad, ze je to levnejsi.....
Bud rad - dily jsou u Idaha opravdu levne - pokud koupis ty drazsi ( v ceniku nemaji ty dodatky ) tak kvalita je stejna nebo srovnatelna s origo. toyotou (protoze pro ne to vetsinou ty firmy taky vyrabi )

- takze bych rek je je to to nejlepsi obzvlaste pokud se jedna o japon. vyrobce ( mitsuboshi, kashiama , 555 , union japan , aisin , denso atd... )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

lemra79 píše:Hele ted na to koukam a tak ty dve kladky a rozvodak v drazsim provedeni vyjdou asi na 2200 kc. Neni to nak malo? Je to opravdu to vyhovujici kdyz ne to nejlepsi na moje auto za ty penize? Kdyz jsem si pred rokem koupil corollu a vyptaval se po autodilnach, za kolik to udelaji, tak si rikali asi cca 4000kc za matros. Samo, ze jsem rad, ze je to levnejsi.....
Ne jen praci jsou zivi v autodilnach. Proto jsou nekde dost nastvani, kdyz neberes dily od nich.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ja bych tam mozna nechal i ty puvodni kladky... :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

no já sem při poslední výměně neměnil tu vodící kladku a po pár tisících sem tu řešil prasklej rozvoďák... nevim jestli to bylo tim nebo ne ale 2500 za rozvody + práce mi nepřídou nikterak strašný aby se to nedělalo celý na pár let to vydrží takže to není tak hrozná investice, než když vám to pak praskne to už se začíná mluvit o jinejch číslech vim o čem mluvim :wink:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

lizzard píše:no já sem při poslední výměně neměnil tu vodící kladku a po pár tisících sem tu řešil prasklej rozvoďák... nevim jestli to bylo tim nebo ne ale 2500 za rozvody + práce mi nepřídou nikterak strašný aby se to nedělalo celý na pár let to vydrží takže to není tak hrozná investice, než když vám to pak praskne to už se začíná mluvit o jinejch číslech vim o čem mluvim :wink:
No vidis, to by me zajimalo, nekde jsem se tady dotazoval, jestli se v 4EFE potkaji ventily v pistama a bylo me receny, ze by nemeli. Co mas za motor, co se ti tam prihodilo po pretrzeni toho rozvodaku?
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
telekocar
Navigátor

Příspěvek od telekocar »

noo stretnut by sa nemali uz sme sa tu o tom bavili aj ked neviem ako je to riesene a ked ti rupne klatka no rozsype sa a hladaj ju potom uz som sa stretol aj s tym ze odisiel remen ventili vo valci a vacka na polku no uplne ze super :-D samozrejme ze to nebola corolla
Odpovědět

Zpět na „Corolla“