Protiskluzová nanopodložka do auta

cokoliv co Vás zaujalo v kategorii foto a video, jednotlivé vkládejte, více fotek linkujte...
Odpovědět
Illona
Člen Týmu

Protiskluzová nanopodložka do auta

Příspěvek od Illona »

Testování nanopodložky, Toyota Avensis

Videa: http://www.nanopodlozka.cz/protiskluzov ... o-auta.php
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Hezké....takové pospojované broučí nožičky :) Určo to bude dost praktická věc.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

to jsou mi věci

Příspěvek od micron »

8) tak tohle by se mi hodilo jako držáček spreje na okna... jako že bych ho měl nanoticky přilepenej pod sedačkou spolujezdce aby mi tam nelítal a nebouchal o kolejnice... jsou to docela šlupky, až se divim, že se neprorazí.

Ale plnej sprej vzhůru nohama to asi nanorobůtci- či nanobotíci z kosmickýho trpajzlíka neudržej :lol: :lol: ale kdyby jo, tak to beru. jinak použiju ponožky a krabici. :lol: tak co nanorobůtci, kolik vás tam je? Máte na to udržet plnej sprej?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ninja
Navigátor

Příspěvek od ninja »

Zajimaji me prakticke zkusenosti. Objednal si to uz nekdo?
Previa '98 GL, automat & LPG
Illona
Člen Týmu

Nanopodložka

Příspěvek od Illona »

ninja píše:Zajimaji me prakticke zkusenosti. Objednal si to uz nekdo?
Jojo, funguje to :-) Některý věci na tom drží až moc :-)

http://www.youtube.com/watch?v=YbTb1YpBQ1w
Illona
Člen Týmu

Re: to jsou mi věci

Příspěvek od Illona »

micron píše:8) tak tohle by se mi hodilo jako držáček spreje na okna... jako že bych ho měl nanoticky přilepenej pod sedačkou spolujezdce aby mi tam nelítal a nebouchal o kolejnice... jsou to docela šlupky, až se divim, že se neprorazí.

Ale plnej sprej vzhůru nohama to asi nanorobůtci- či nanobotíci z kosmickýho trpajzlíka neudržej :lol: :lol: ale kdyby jo, tak to beru. jinak použiju ponožky a krabici. :lol: tak co nanorobůtci, kolik vás tam je? Máte na to udržet plnej sprej?
Záleží na tom, jak velkej ten sprej je :wink: Na sprej bude je asi lepší přihrádka ve dveřích, ne? :lol:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kolik unesou

Příspěvek od micron »

Illona> no do přihrádky u dveří se mi nevejde, mam tam tapec s reprákama, a ten má užší přihrádku :wink: jako je to normální window cleaner W5 z lidlu 300ml a váží rozhodně víc než 200g- bude to asi kolem těch 300g? no ještě by moh konkurovat hodně silnej magnet.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Fotky + videa ostatní“